Kapoenen april 2018: Boemerang april 2018

Liefste kapoentjes,

het is zo ver, de leukste maand van het jaar, de maand waar iedereen op gewacht heeft: april! De maand waarin we paaseitjes rapen, Rikki jarig is, waarin we twee weken niet naar school moeten, de zon weer volop begint te schijnen en we veel aprilgrappen kunnen uithalen met onze broers en zussen!

Zondag 1 april 2018:

Omdat het Pasen en 1 april is is het vandaag geen vergadering. Vandaag gaan we allemaal uitslapen en veel chocolade eten! Vergeet vooral geen grapjes uit te halen met jullie familie! 

Tip: tandpasta op de deurklink! 

Zondag 8 april 2018 - Jongens/meisjes vergadering - 9:25u tot 12:15u (lokalen): 

Vandaag splitsen we de groep op in de jongens en de meisjes. De jongens zullen buiten echte jongens dingen doen, zoals voetballen, vuil worden, ruige spelletjes spelen, veel lopen, ... . Terwijl de meisjes zich volledig gaan opmaken en ontspannen. 

Zondag 15 april 2018:

Omdat de leiding dit weekend zelf op weekend gaat, om samen van onze vakantie te genieten gaat de vergadering niet door vandaag. Maar volgend weekend zijn we er weer helemaal bij! 

Vrijdag 20 april tot 22 april 2018 - weekend: 

We gaan deze maand op ons tweede geniale takweekend, we hopen dat jullie allemaal meekomen. Meer informatie volgt nog in de weekendbrief.

Zondag 29 april 2018 - schattentocht - 9:25u tot 12:15u (lokalen): 

Ergens in Wilrijk ligt een geniale schat verstopt, klaar om na duizenden jaren gevonden te worden door de kapoenen van de scouts 4811. Zijn jullie klaar voor de meest avontuurlijke tocht van jullie leven? 

Dit was het dan voor april! Wij kijken er alvast heel hard naar uit! 

Dikke smakkerds van jullie favoriete leiding, 

Gigi, Kora, Pablo, Toto, Asjra, Telde en Rikki.