Jonggivers september 2022: Boemerang September

Hey liefste jonggivers,

Het is zover… De laatste vergaderingen van het fantastische jaar. Laten we van de komende vergaderingen de allerbeste maken! Hopelijk hebben jullie allemaal een superleuke vakantie gehad en zijn jullie helemaal klaar voor het komende jaar.

Zondag 4 september – 9:30-12:15 – Ferrari Holiday vergadering

Voor de eerste vergadering na de vakantie gaan we een li la lijp spel spelen. Kleed jullie maar helemaal goed aan in jullie perfect uniform en wij zien jullie op de VOORLAATSTE vergadering.

Zondag 11 september – 9:30-12:15 – ALLERLAATSTE VERGADERING

Ja hoor luitjes, jullie lezen het goed. Het is de allerlaatste vergadering met jullie favoriete leidingsploeg. We voorzien een super leuke activiteit en willen jullie allemaal heel graag uitwuiven naar jullie volgend jaar (en/of nieuwe tak).

Zondag 18 september – GEEN VERGADERING

Jullie leiding heeft nog even nood aan vakantie voordat het nieuwe scoutsjaar van start gaat. We zullen met volledig opgeladen batterijen op de overgang staan om daar jullie nieuwe leidingsploegen aan te kondigen.

Zaterdag 24 september – OVERGANG

Er zal in de eerste week van september een inschrijvingsformulier verschijnen op de site en via mail. Vergeet jullie dus niet in te schrijven voor de BBQ en het tijdschema zal later nog worden meegedeeld.

Ziezo vriendjes, dit was het scoutsjaar 2021-2022. Wij, de leiding, hebben ons super hard geamuseerd met jullie het afgelopen jaar en kunnen niet wachten om misschien het volgende scoutsjaar weer jullie leiding te kunnen zijn! We gaan jullie heel hard missen en om af te sluiten: IN SHA ALLAH

Jullie lievelingsleiding,
Aïm, Ben, Catou, Cedric, Dries, Henri, Michiel, Mila, Simon en Sara