Jonggivers september 2021: September

HALLOOOOO LIEVERDSSSS!! Zijn jullie al bekomen van ons crazyyyy kamp? Wij niet alleszins. Mopje natuurlijk! Het einde van het kamp was zoals jullie zelf wel weten niet als gepland dus we hebben nog heel wat in te halen. Gelukkig hebben we nog 3, JA 3 (!), spetterende vergaderingen voor jullie klaarstaan in september. Nog een laatste keer genieten van deze geweldige groep voordat we afscheidt moeten nemen van de oudsten en we er enkele jonkies bij mogen krijgen. En ook de leidingsploeg wordt binnenkort weer helemaal door elkaar geschud, maar dat is pas voor het einde van de maand. Oké, genoeg gebabbeld, eens kijken wat ons te wachten staat deze maand.

 

5 september – fotovergadering (& aftermovie???)

Lekker samen terugblikken op ons o-zo chaotisch, maar o-zo uniek en bangelijk kamp! We gaan ons knus installeren, misschien wel een theetje erbij pakken en lekker nostalgisch doen. Als het slecht weer is, is een dekentje zeker aangeraden. En zei iemand daar aftermovie? Misschien. Kom het te weten op deze zondag om 09u30!

 

12 september – fotovergadering & frisbeecompetitie

Huuuuh nog eens fotovergadering??? Ja hoor! Alleen worden er deze vergadering foto’s getrokken in plaats van gekeken. Het was er op kamp niet meer helemaal van gekomen, maar uitstel is geen afstel. Daarnaast gaan we jullie frisbeeskills nog eens op de proef stellen in een giga-competitie! We verwachten jullie in perfect uniform. Dit geldt uiteraard voor elke vergadering, maar zorg nu toch maar dat alles extra goed in de plooi ligt!

 

19 september – spelleke

We hebben veeeeel te weinig spellekes kunnen spelen dit jaar, zowel op kamp als op de gewone vergaderingen! Dus om het jaar echt af te sluiten knallen we nog even een geniaal bosspel! We hopen jullie talrijk te ontvangen zodat het een waardig afscheid is.

 

25 september – overgang

Het nieuwe jaar is in zicht dus dat wil zeggen OVERGAAAANG! Iedereen die naar een nieuwe tak gaat, zal zich eerst even moeten bewijzen door het ingewikkelde parcours af te leggen. Na een douchke kunnen jullie lekker komen smullen op de BBQ. We sluiten de avond af met een heerlijke show waar jullie je nieuwe leiding te weten komen! Tot dan vrienden!

 

Oké, het is dan zo ver he. Ondanks alles hebben wij ons GIGANTISCH goed geamuseerd met jullie dit jaar! We elkaar zeker nog terug op zondagochtend, maar helaas niet meer met z’n allen samen. We gaan jullie kei hard missen en staan nog altijd open voor een babbeltje!

 

Lieve vrienden, bedankt voor dit leuke jaar!

 

Vele knuffels

Thomas, Dries, Michiel, Henri, Lukas, Ellen, Toke & Isabelle