Jonggivers oktober 2020: Boemerang Oktober

Geachte Jonggivers,

Eindelijk is het zover, het nieuwe scoutsjaar! Hier hebben jullie lang op moeten wachten.

Daarom krijgen jullie hier wat nuttige informatie. Oktober wordt ook nog wijnmaand genoemd omwille van de druivenoogst die in deze maand volop aan de gang is. Een andere naam is zaaimaand omdat het winterkoren nu gezaaid wordt.

Zaterdag 3 oktober – Leidingsvoorstelling – 19u30 tot 21u

Jullie nieuwe leiding voor 2020-2021? Wie zijn ze, wat doen ze en vooral wat drijft hen? Kom het allemaal te weten op de leidingsvoorstelling. Meer informatie over dit evenement volgt nog.

Zondag 4 oktober – Overgangsvergadering – 9u30 tot 12u15

Dit jaar zal de overgang niet kunnen door gaan zoals we hem kennen, maar wij hebben voor een creatief alternatief gezorgd. Kom dus allen naar de overgang, zo kunnen jullie jullie elkaar en de nieuwe leiding al wat beter leren kennen. Daarnaast zullen we de nieuwe eerstejaars jonggivers een groot welkom geven. Eerstejaars jonggivers gelieve kleren aan te doen die vuil mogen worden, tweede- en derdejaars doen gewoon hun uniform aan.

Zondag 11 oktober – Bosspel – 9u30 tot 12u15

Wat? Nog is een klassiek, goed bosspel?? Zotteks ofniet? Jaja zeker wel. Zoals in den goeie ouwen tijd, boske, uniformke, spelleke, die frisse ochtenddauw. Het wordt een onwijs zot spel, zeker de moeite waard om te komen.

GEANNULEERD Helaas zal, zoals in een eerdere mail vermeld, de vergadering van 11 oktober niet doorgaan door een besmetting bij de jonggiverleiding. Maak er een toffe zondag van en we zien jullie graag volgende week terug.

Zondag 18 oktober – Big Brother Spel – 9u30 tot 12u15

Big brother is always watching you…

Zondag 25 oktober – Pastavergadering – 9u30 tot 12u15

Wist je dat er meer dan 600 soorten pasta bestaan in de hele wereld? Dat de grootste kom pasta ooit 6000kg woog? Dat ze in Japan de langste pasta sliert ooit gemaakt hebben van 3776 meter lang? Nou, kom het allemaal te weten (in perfect uniform) tijdens de pastavergadering.

Ziezo dat was het voor deze maand, tot binnenkort!

Een vanop afstand scoutshand van jullie leiding

??????, ?????, ??????, ??????, ???????, ???????, ??????, ??????