Jonggivers oktober 2019: Boemerang Oktober

Beste jonggivers,

Hier is hij dan, de eerste boemerang. Hier hebben jullie allemaal naar uitgekeken. Nooit eerder werd een boemerang zo passioneel geschreven. Nooit eerder verschenen er zo een aangename vergaderingen. Nooit eerder werd er zoveel nooit eerder gezegd.  

Zondag 6 oktober: Geen vergadering

Met spijt in het hart laten we deze zondag onze wekker achterwegen. Iedereen die zo zijn/haar best heeft gedaan met de afbraak, krijgt nu wat hij/zij verdient: een zondag met een mogelijkheid tot uitslapen. Waarom doe we dit jullie aan? Jullie geweldige leiding is op leidingsweekend, en zitten dus vanaf volgende week terug BOORDEVOL ideëen.

Zondag 13 oktober: Bosspel (9:30 - 12:15) 

Het eerste spel beloofd legendarisch te worden... Verhalen over deze vergadering zullen generatie op generatie doorverteld worden. Volgens de legende gaat het over 'de vergadering die je niet mag missen'...

Zondag 20 oktober: dorpspel

Het enige echte dorpspel. Een gevoel van vreugde gaat door ons heen wanneer wij denken aan het dorpspel. Als je niet weet wat een dorpspel is dan kunnen wij het best zo beschrijven: Dorpspellen zijn een echte aanrader voor scoutsleden met een leeftijd van hun eerste tot hun middelste tienerjaren. Een belangrijk element bij het dorpspel is dat IEDEREEN MET DE FIETS MOET KOMEN. Volgens de legende wensen givers dat ze jonger waren, puur voor deze vergadering... 

CHANGE OF PLANS! Tijdens het spel zal je je fiest toch niet  nodig hebben. Je mag natuurlijk nog steeds naar de scouts komen met de fiets (cuz u love moeder natuur), maar tijdens de vergadering zal deze op het lokaal blijven staan!

Zondag 27 oktober: techniekenvergadering

Deze vergadering is een klassieker. Zeer belangrijk bij de jonggivers want hier leren we de basiszaken aan om een echte scout te zijn. Denk je dat je alles al kan? Dan mag je jezelf zeker komen bewijzen deze vergadering. 

Ziezo beste mensen, dit is dan het begin van 2019- 2020. Wij hopen dat jullie er van gaan genieten en dat jullie dit scoutsjaar weer eens enkele wijze levenslessen kunnen bijleren.                                                     

Tot zondag!!

Melissa, Benoit, Cedric, Lukas, Lennert, Henri, Hendrik, Isabelle en Michiel xxx