Jonggivers november 2020: NIEUWE BOEMERANG DECEMBER

Helloooow lieve Jonggivertjes

Na een leuke novembermaand gaan we proberen dit bizarre jaar toch op een fantastische, te gekke manier af te sluiten. Wat staat er jullie te wachten: koude, regen, de Sint, Kerstbomen en veeeeel lichtjes, maar ook nog een enkele mega coole scoutsvergaderingen. Klinkt goed ? Ik dacht het wel. Hierbij nog eens een warme oproep om op zondagmorgen toch uit jullie bed te komen en mee te doen. Hulp nodig met Discord geef ons een seintje !

De week van zondag 6 december: Bīn-guǒ yóuxì
We komen uit ons kot voor een super toffe “wandel of fiets of kijk rond of zo”-vergadering. Rondkijken en doorstrepen wat je gevonden hebt is de boodschap. Dinsdagavond komt er op Discord een wandelbingo te staan. Je krijgt tot zondag 20u00 de tijd om er op uit te trekken en zo veel mogelijk dingen af te checken. Trek foto's en maak hier een kleine collage van die je vervolgens terug upload op Discord. Voor de duidelijkheid: we komen deze week dus niet samen op zondagochtend. Jullie zijn volledig vrij om te wandelen wanneer jullie willen. Veel wandelplezier!

zaterdag 12 + Zondag 13 december:  التحدي

Beste leden en ledinnen,

Morgen start de heuse Doe-het-het-beter-dan-jullie-leiding-challenges-challenge. Op discord komen een aantal filmpjes van jullie lieve leiding te staan waarin we elks een opdracht uitvoeren. Aan jullie om doorheen het weekend (dus zaterdag en zondag) te proberen onze highscores te verbreken. Vergeet dit zeker niet op te nemen en te posten in discord!!

Suucccceeeesss xoxoxoxo

Zondag 20 december: поиск
Nog een paar dagen en het is Kerstmis. Normaalgezien gaan we dan compleet uit de bol op onze geweldige feestvergadering maar dit jaar dachten we dat een zoektocht op coördinaten en morse met als doel een leuke prijs wel een waardige vervanger zou zijn. Zie maar dat je aanwezig bent, misschien kan het een voordeel geven voor op kamp, wie weet... Allen daarheen!!!

Zondag 27 december: siku ya kupumzika
Omdat jullie vast en zeker nog aan het nagenieten zijn van een spetterend kerstfeest in intieme kring laten we jullie gerust. Tot volgend jaar beste Jonggivertjes.

Groetjesss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Loukas, Heimeric, Mikhia'el,  Elisheba, Tórke, Helen, Drys & Troomas