Jonggivers november 2020: Nieuwe boemerang

Ja ja, jullie lezen het goed!! Er is dan toch een boemerang voor november!!! Uiteraard zal deze maand niet verlopen zoals we gewend zijn, maar we doen ons uiterste best om jullie zondagvoormiddag het leukste moment van de week te laten zijn. Om met jullie te kunnen communiceren, hebben we gekozen om met Discord te werken. Sommigen onder jullie kennen dit platform misschien wel. Voor de rest, geen paniek! We hebben in een handleiding stap voor stap uitgelegd hoe deze site werkt. Deze werd via mail verzonden, maar staat ook op de website. Neem deze dus al eens door, zodat je zondag om 9u30 paraat kan staan! We raden aan om 10 minuutjes op voorhand al online te komen, zodat we op niemand moeten wachten. En we verwachten jullie te zien in strak uniform om de vibe er in te houden ;)!

 

8 november 9u30 – Gezelschapspelletjes-Vergadering

Om er zeker van te zijn dat jullie allemaal goed met Discord kunnen werken, beginnen we deze vergadering met een kleine introductie. Er wordt een kleine spoedcursus gegeven voor dummies. Daarna gaan we van start met onze heus gezelschapspelletjesvergadering!

 

15 november 9u30 – Gekke-Interactieve-Opdrachtjes-Vergadering

Zorg dat je huisgenoten gewaarschuwd zijn, want deze ochtend wordt heel heftig!!! Wij geven een opdracht, jullie voeren deze om ter snelste uit! Heel je huis zal overhoop gehaald worden, opzoek naar de juiste voorwerpen, attributen en outfits om de opdracht als eerste en beste uit te voeren. Klinkt dit allemaal nog wat vaag? Dat is de bedoeling :) ! Meer uitleg krijg je om 9u30!

 

22 november 9u30 – Quiz-Me-Quick-Vergadering

Op deze mooie zondagochtend laten we jullie brains nog eens goed werken. Zorg deze vergadering dat je twee schermen ter beschikking hebt. Zorg bijvoorbeeld voor een computer en een smartphone/tablet. Dit speelt namelijk in je voordeel, je zal sneller kunnen antwoorden.

 

29 november 9u30 – JG-Got-Talent-Vergadering

Wij weten dat jullie de meest multitalented kids zijn uit Antwerpen en omstreken, dus willen jullie nog eens extra in de kijker zetten. Eén ding is zeker, het wordt een entertainende ochtend met veel “oooooh” en “aaaah” en “waaaaauuw”.

 

Zo dit was het alweer voor deze maand. Hopelijk hebben jullie er net zo hard van genoten als ons! Geef ons gerust feedback of extra ideetjes! Hou je aan de maatregelen zodat we nsle terug samen kunnen zijn want we missen jullie!!!!

Groetjesssss

Sakul, Seird, Nelle, irneH, Leihcim, Samoht, Ekot & Ellebasi