Jonggivers november 2019: November

Heyyyy luitjes! Wat een heerlijke maand was oktober?! Moeilijk te overtreffen, maar zeg nooit nooit! November wordt niet zomaar een maand! Het zal er ééntje zijn waar we elkaar nog beter leren kennen, waar we jullie creativiteit en genialiteit nodig gaan hebben en waar jullie op het podium gaan laten zien wat dat de jonggivers nu echt allemaal in huis hebben! Klinkt niet mis he dus tot dan!

Zondag 3/11: Poekina-is-jarig-vergadering

Na de droevige dagen, 1 en 2 november, is het tijd voor wat compensatie. Vandaag is de vrolijkste dag van de maand dussss dat komt goed uit! Ik zou komen als ik van u was want er wordt al is getrakteerd op dit soort dagen!  

Vrijdag 8/11 - zondag10/11: Eerste takweekend

Ahaaa ons eerste takweekend is daar! Wat gaan we doen? Wie zijn de foeriers? Wat is het thema? Zoveel vragen en zoveel antwoorden in de weekendbrief die je online en in de mailbox van de mama/papa terugvindt.

Zondag 17/11: Bonterepetitie

Op het einde van deze maand is het HET moment om te laten zien wat jullie in huis hebben. Wij doen niet aan improviseren dus vandaag is de dag dat we iets op poten gaan zetten om voor te brengen. Denk alvast thuis is na en think out of the box! Hoe gekker, hoe beter!

Zondag 24/11: Het legendarische bontospel

Heftige maand tot nu toe dus we gaan even terug naar het oud vertrouwde. We spelen een bosspel! Maar niet zomaar één. We spelen het LEGENDARISCHE BONTOSPEL. Jaja dat heb je juist gelezen, het LEGENDARISCHE BONTOSPEL. Daar wilde bij zijn!

Zaterdag 30/11: Bonteavond

Showtimeee! Vanavond mag iedereen het podiumbeest in zich loslaten! Eerst zullen we met z’n allen lekker dineren en daarna gaat de show van start! De exacte info komt er snel aan, maar we kunnen jullie wel al meegeven dat we in de namiddag nog een generale repetitie voorzien dus probeer deze dag vrij te houden!

Man, man man wat een maand was me dat weeral! December staat alweer voor deur! Wij zien jullie mooie snoetjes graag dan terug!

Groetjessss

Henri, Michiel, Lukas, Hendrik, Lennert, Melissa, Benoit, Cedric en Isabelle