Jonggivers mei 2022: Boemerang Mei

Yoe mannekes, de Simon hier met de maandelijkse boemerang

"Het leukste aan paarden is dat het eigenlijk grasmotoren zijn
 Dus, gras gaat erin, snelheid komt eruit
 De meeste dingen die snelheid produceren (zoals cheeta's en auto's) gebruiken veel bewerkt gras, zoals paarden en olie
 en toch maken paarden snelheid met enkel en alleen gras"

Toch fantastisch hé, die paarden.

Nu kan je lezen welke spetterende activiteiten jullie mogen verwachten in deze maand vol feestdagen!

Zondag 1 mei: 9u30 - 12u15: OCMW spel 

Toch jammer dat deze feestdag niet tijdens een schooldag valt, maar geen probleem want het is SCOUTS!!!! Met een spel over arbeid op de Dag van de Arbeid, klinkt zeer gepast. 

Zondag 8 mei: 9u30 - 12u15: Groepsverkoop 

Op de straten lopen met rammelende karren en plantjes verkopen, jaja het is weer die dag van je jaar. Als JIJ komt maken wij als tak zeker kans om de beste verkopers te worden.

Zondag 15 mei: 9u30 - 12u15: Fotodag 

Hier wachten jullie ouders al een heel jaar op, de blinkende  foto's van hun schatjes. Dus kom zeker in perfect uniform voor lijpe foto's.

Zondag 22 mei: 9u30 - 12u15: Carwash 

Vandaag wassen wij de auto's totdat ze zo hard blinken dat je er niet meer naar kan kijken, dus kom zeker met al je sponzen en zeemvellen en nodig de hele familie en al je vrienden hun ouders uit.

Zondag 29 mei: Geen vergadering 

Waattt geen vergadering !?!!?! Met de examens voor de deur moet de leiding even een weekendje hard studeren. Maar geen nood want na dit extra lang weekend moet jullie nog 33 of 35 nachten slapen TOT KAMP !!!!! Spannend !!!

---

Deze maand doen we ook nog de kampvoorstelling, hierover komt nog een mail.
Als je niet kan stuur dan via mail, bericht, persoonlijk gesprek, morse code, postduif of rooksignalen, dat je niet kan.

Jullie favoriete leiding, Ondeugende Ben, Openhartige Sara, Bedrijvige Michiel, Dromerige Dries, Ontvankelijke Catou, Onberekenbare Henri, Onstuimige Cedric, Wellevende Mila, Fiere Aïm en Ingenieuze Simon