Jonggivers maart 2020: Boemerang maart

ALLE VERGADERINGEN T.E.M. 31 MAART WORDEN UITGESTELD.

Hey liefste snuitjes 

Na een weekendje bekomen van ons geweldige groepsweekend is het weer tijd voor een nieuwe maand vol leuke scoutsvergaderingen, joepie! 

Maar voor we aan ons programma van maart beginnen even nog een boodschap van algemeen nut: we hebben gemerkt dat op de vergadering vaak dezelfde gezichten verschijnen en we vinden het altijd super leuk jullie terug te zien! Maar helaas zijn er ook een enkele leden die we zelden tot nooit zien, daarom gaan we vanaf deze maand de aanwezigheden bijhouden, wanneer we merken dat je weinig aanwezig bent zullen hier sancties aan vasthangen. Ook willen we nog eens aandringen om zeker iets te laten weten wanneer je niet naar een vergadering kan komen. 

Zondag 1 maart: 9u25 tot 12u15 - BEGINVANDEMAANDBOSSPEL
Jippie, we gaan nog eens een klassiek bosspel spelen (als Ciara en Dennis niet nog eens verschijnen natuurlijk)! Trek jullie stevige schoenen maar aan en be there or be square he. 

Zondag 8 maart: 9u25 tot 12u15: Ladderspel 
Vandaag gaan we een spel spelen dat wij in onzen tijd ook al speelden, het grote ladderspel. Wie o wie klimt tot aan de top en wordt onze ultieme winnaar? Kom het te weten op de vergadering! 

UITGESTELD: Zondag 15 maart: 9u15 tot 12u15: Mannenvergadering 
Omdat jullie liefste vrouwelijke leiding er vandaag niet bij kunnen zijn (wij gaan op vrouwenweekend, jippie!) gaan de mannen deze vergadering organiseren. Geen zorgen hoor meisjes, jullie mogen ook zeker naar deze vergadering komen. Kom allemaal verkleed als man en kom erachter wat de mannelijke leiding voor jullie in petto heeft! 

UITGESTELD: Zondag 22 maart: 9u15 tot 12u15: Het waterige spel, dat niet in het water gaat vallen 
Water. Aarde. Vuur. Lucht. Jullie kunnen het al raden, vandaag is het wereld waterdag! En omdat we de feestdag van een van de elementen die Aang beheerst niet zomaar willen laten voorbijgaan spelen we vandaag het waterige spel. Je moet geen paraplu's, botten, ... aandoen, we blijven gewoon droog (tenzij het regent natuurlijk, daar kunnen wij niet veel aan doen). 

UITGESTELD: Zondag 29 maart: 9u15 tot 12u15: Leiding moet niets voorbereiden-vergadering 
Jippie, vandaag bereiden de Jins een leuk spel voor, dus wij kunnen een weekje op ons luie gat zitten! Zijn jullie ook zo benieuwd naar hun spel? Kom dan zeker naar de vergadering! 

Zo dit was het dan weer, weeral een scoutsmaand voorbij! Tijd vliegt toch als je plezier maakt hé! 

ZOENTJES VAN JULLIE LIEFSTE LEIDING 

Henri, Cedric, Michiel, Benoit, Lukas, Hendrik, Isabelle, Lennert en Melissa