Jonggivers juni 2022: Boemerang

Hello hello liefste jg’s,

Wooooow, het is al de laatste maand voordat we op kamp vertrekken!!! Hierboven kan je al een eerste blik werpen op onze mooie halve groepsfoto 2022, wauw (andere helft moet je afwachten)! De planning voor de maand juni gaat als volgttttt; er zal deze maand geen enkele vergadering doorgaan op zondagvoormiddag :( maar niet getreurd, deze worden verplaatst en niet geschrapt. 

Vrijdag 3 juni: 19u-21u =  Filmvergadering

Aangezien de leiding hun examens volop beginnen en die van jullie waaaaarschijnlijk ook, maken we hier een rustige vrijdagavond van. Kom samen gezellig een filmpje kijken in de zomerse warme openlucht. 

Zaterdag 11 juni: 18u30-21u = Lijpste examen-break ooit

Je gaat nooit kunnen raden wat we hier van plan zijn, je zal het enkel kunnen ontdekken door te komen. Dus de boodschap: kom zeeeeker af!! Dit ga je niet willen missen, FearOfMissingOut… 

Zaterdag 18 juni: 19u-21u = quizzzzz

Wie o wie durft de grootste quiz ooit aan van bij de jonggivers? Dit wordt oprecht een spannende quiz waarbij we iedereen nodig hebben (aangezien iedereen wel iets weet dat niemand anders weet…). Vul elkaar hier aan en komaf!!

Zondag 26 juni: GEEN VERGADERING

Sorry geeeen vergadering aangezien de leiding op dit moment alle puntjes op de i zal zetten voor het kamp. Dus tot in juliiiiiiiii, ooooomg bijna.

Maak jullie alvast gereed om op kamp te vertrekken en begin maar al met af te tellen. Wij kijken er enorm hard naar uit, tot snel jonggiverssss!

Veel groetjes,

Sara, Catou, Ben, Aïm, Simon, Dries, Henri, Michiel, Cedric & Mila