Jonggivers januari 2022: Boemerang januari 2022

Hey Jonggivers, 

Na een vermoeiende examenperiode achter de rug hebben jullie hopenlijk een fijne vakantie gehad, Maar wat is er nu leuker om het nieuw jaar in te gaan dan een heel aantal leuke vergaderingen in Januari ?! Er staan verschillende super leuke acticiviteiten gepland de komende weken dus hou je maar vast !! 

Veel leesplezier ! 

Zaterdag 8 Januari : 19:00-21:00, Nieuwjaarsreceptie/tocht

Het nieuwe jaar is van start gegaan, en wat is nu een leukere manier om het jaar in te gaan als een leuke Nieuwjaarsreceptie/Nieuwjaarstocht. We verwachten jullie om 19u in warme kledij voor een toffe avond om een nieuw en beter jaar in te vliegen.

Vrijdag 14 Janauari : 20:00u - 22:00u, Discoschaatsen 

Discoschaatsen ?!  Dat horen jullie goed. We verwachten jullie om 20u aan de schaatsbaan Antarctica ( Moerelei 119, 2610 Antwerpen ) zodat we om 20u30 zeker op de schaatsbaan staan. Neem zeker 6 euro mee voor de inkom en vergeet ook zeker niet je handschoenen en identiteitskaart (deze zijn verplicht op de piste).

Zaterdag 22 Januari : 19:00-21:30, Filmvergadering 

Deze week spreken we weer af voor een avondvergadering, we gaan een leuke film kijken. Er zullen snacks aanwezig zijn, Maar neem zelf ook een dekentje of slaapzak mee zodat het zeker een gezelllige, niet te koude avond wordt. 

Zondag 30 Januari : 9:30-12:15, Chinees nieuwjaarsspel 

Vandaag doen we voor een keer deze maand toch een vergadering op zondag. Het is 1 februari Chinees nieuwjaar. Het is dit jaar het jaar van de tijger. Het spel zal dus hiermee te maken hebben. benieuwd ? Zeker komen dan !!!!

Zo dit was het dan weer voor deze maand. We kijken er als leiding al zeker naar uit om het jaar met jullie in te gaan. :)) 

groetjes van de Jonggiverleiding xx 

Aïm, Ben, Catou, Cedric, Dries, Henri, Michiel, Mila, Simon en Sara