Jonggivers februari 2020: Februari

Februari is de tweede maand van het jaar in de gregoriaanse kalender. De maand heeft 28 dagen in gewone jaren, en 29 dagen in schrikkeljaren. Daarmee is februari de kortste maand van het jaar.

Zondag 2 februari (9u30-12u15)

AFSCHEID NEMEN BESTAAAAAT NIET, AFSCHEID NEMEN BESTAAAAT NIET... om het met de prachtige woorden van Marco te zeggen. Op deze sombere dag nemen we voor een paar maanden afscheid van een van onze favoriete leiders Lennert. Deze jongeman vertrekt immers voor een lange tijd op avontuur naar het verre Afrika! Maar niet getreurd, op kamp (misschien zelfs iets vroeger) is hij er weer bij!! Zeker komen dus, afspraak aan het lokaal op de gewone uren.

https://www.youtube.com/watch?v=lSo6LyEA1ks voor de liefhebbers..

Zondag 9 februari (9u30-12u15)

Wel wel wel, vandaag spelen we eindelijk nog eens een oerdegelijk klassiek megasuperkeitof... BOSSPEL! Naar verluidt is dit niet de eerste keer dat jullie zo'n spel spelen dus ik ga het kort houden: communiekleren uit, botinnen aan en afspraak om half 10 aan het lokaal! (rijmt da nu?)

Vrijdag 14 februari - Zondag 16 februari

Het leukste weekend van het scoutsjaar is eindelijk weer aangebroken, want we gaan op groepsweekend!!! Het wordt een belevenis om U tegen te zeggen, schrijf jullie dus zo snel mogelijk in! Verdere info vinden jullie in de prachtige weekendbrief die ook op de website staat.

Zondag 23 februari: geen vergadering

Omdat jullie favoriete leiding niet meer van de jongste is, moeten wij nog wat recupereren van het fantastische weekend van vorige week. Maar niet getreurd, volgende maand zijn we er weer met meer sfeer!

Zo, dit was het weeral voor deze maand, hopelijk staan jullie even hard te popelen als wij! Veel knuffels, zoentjes, fistbumbs en dabs van jullie favoriete leiding

Hendrik, Isabelle, Benoit, Melissa, Lukas, Lennert, Cedric, Henri en Michiel