Jonggivers december 2021: BOEMERANG DECEMBER 2021

Heyoooo luitjessss!!
Na jullie heldhaftige ontsnapping uit gevangenis-4811 staat er weer een maand vol geweldige (koude) vergaderingen op jullie te wachten. Sinterklaas, de kerstman, dag van de ninja of wereld brownie-dag (wut?), geen saaie zondagen (of zaterdagen) met de scouts deze maand!

Zondag 5 December: 9:30-12:15, Sintspel

Wie heeft zijn kerstboom en kerstversiering al klaargezet? Veel te vroeg! Eerst komt de enige man ter wereld die niet gearresteerd wordt wanneer hij met een paard over daken loopt nog langs. Niet te missen!

Zondag 12 December: 9:30-12:15, Honing en keukenrol spel

Honing en keukenrollen?? Wat voor combinatie is dat? 10 minuutjes op 180°C en misschien komt er wel iets heel lekkers uit de oven.. misschien ook niet. Kom het te weten op deze geweldige vergadering ;))

**Do not try at home**

Zaterdag 18 December: 19:30-21:30, Kerstfeestje

Wat zou kerstmis zijn zonder ons #geweldig #lijpe #crazy kerstfeestje? Kom zaterdag weer een gezellig avondje vieren op de scouts.

**De jonggiverleiding is niet verantwoordelijk voor buikpijn wegens overmatige suikerinname**

Zondag 26 December: Geen vergadering :((

Spijtig genoeg sluiten we deze maand af met een weekend zonder scoutsvergadering.. *ooohhh*. Niet getreurd, volgend jaar staan we weer met heel veel plezier & kers(t)verse vergaderingen voor jullie klaar!

Love, peace & schnitzels,

De jonggiverleiding xoxo