Jonggivers december 2019: Boemerang December

Geachte jonggivers,

Het is weeral december, de laatste maand van het jaar, de maand van Sinterklaas, Kerstmis en spijtig genoeg voor velen ook examens ;(. Daarom dat we enkel vegaderingen op zaterdagavond doen om zo meer jonggivers aan te trekken om te komen. Wij begrijpen het als jullie niet kunnen okmen naar de vergadering om dat jullie moeten studeren maar de scouts kan een goede afwisseling zijn of een kans om wat frisse lucht te scheppen? Moest je niet kunnen komen, laat het dan tijdig weten via mail!

Zaterdag 7 december: Sinterspecial (19:30 - 21:30)

Hopelijk is de Sint bij iedereen langsgeweest. Wie weet, misschien passeert de heilige ook langs de scouts maar enkel als jullie braaf geweest zijn. Wij weten van een inside-source dat de Sint iets speciaal voor ons heeft voorzien. Dus dat willen jullie zeker niet missen!

Zondag 15 december: Appel en ei tocht (9:30 - 12:15)

Iedereen heeft wel eens gehoord over de discussie over wat/wie er eerst was: de kip of het ei. Maar wij, de leiding, zouden graag een nieuwe discussie starten namelijk: wie was er eerst, de appel of de boom? Een debat gaan we NIET houden, dat is voor de saaie politiekers. Nee wij gaan deze 2 discussies voor eens en altijd afronden door een klassieke appel en ei tocht dus: kam je haren, spoel je mond met zeep en haal je grootste smile uit de kast.

Zaterdag 21 december: Kerstfeestje (19:30 - 21:30)

Officiëel zijn wij een christelijke scouts, onze naam zegt het zelf: Kristus Koning. Dus daarom zijn wij "verplicht" om de christelijke feesten te vieren zoals Kerstmis. Dus verwachten wij jullie op deze avond in kerstkledij (een kerstmuts, verkleed als kerstman of je zondagskostuum) met een cadeautje van €5 (iets orgineler dan een strip of wat snoep, kies iets wat je zelf ook blij mee zou zijn).   De leiding zal er voor zorgen dat het lokaal er Kerstmis klaar uit ziet.

Zondag 29 december: GEEN vergadering

Hopelijk zijn jullie talrijk tijdens de vergaderingen!

Feestlijke groetjes

Henri, Michiel, Lukas, Hendrik, Lennert, Melissa, Benoit, Cedric en Isabelle