Jonggivers april 2020: April - special edition

Loooong time no see!!!! 

Wauw, eindelijk zijn we hier nog is met een boemerang. Deze keer een SPECIAL EDITION! Vanaf nu spreken we elke zondagavond af om via het wereldwijde internet contact met elkaar op te zoeken. Check zeker elke avond rond 19u30 de boemerang nog eens want soms kunnen we de informatie pas delen op het laatste moment.

12 april - 19u30 (tot jullie het beu zijn)

De eerste activiteit is meteen een topper! Rond 19u zullen hier verschillende links worden gedeeld. Zo kom je terecht in een 'private room'. In 1 room kunnen er maximum 12 mensen zitten dus we zullen 2 of 3 rooms. Werkt de eerste niet? Dat betekend dat deze room vol zit. Probeer dan de volgende.

Room 1: 

Room 2:

Room 3: 

Room 4: 

(Herlaad de pagina als je link niet werkt of kies een andere)

 

19 april - 19u30 (tot einde film)

Netflix parteeeyyyy! Maak het lekker gezellig, neem een dekentje, een drankje en een snack bij de hand en zorg dat je op voorhand naar toilet bent geweest zodat je niets moet missen van de film! Via onze Instagramstories kunnen jullie beslissen welke film we kijken! Klik op de volgende link voor een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe je Netflix Party kan installeren. https://www.youtube.com/watch?v=Rx4XZpbnFig 

Waar is da feestje?: https://www.netflix.com/watch/80225841?npSessionId=920daa2e3953b6b8&npSe...

Haast u, haast u, wij staan te wachten

!Vergeet niet op het rode "NP"-icoontje te drukken na de linkt te hebben geopend!

 

MAANDAG 27 april - 19u30 (tot einde)

!!!LET OP!!! Deze vergadering valt op maandag i.p.v. zondag. Op zondag is het de finale van De Mol en die wil niemand missen natuurlijk dus valt onze vergadering een dagje later dan normaal.

Vandaag is het maandag 27 april, we zitten nu al meer dan 5 weken vast in ons kot. Hoe langer, hoe moeilijker het wordt om iets te vinden dat ons kan afleiden van het feit dat we elke zondag ochtend niet langer kunnen samenkomen om een geweldig avontuurlijk spel te beleven. Zelfs beroemde trends zoals Tik tok,  Animal crossing, Minecraft, Instagram en Fortnite maken geen schijn van kans om nog maar een beetje verlichting te brengen.

Maar geen nood… voor elke kreet die jullie slagen is er weer een liefdevolle leider of leidster die wakkerschiet uit zijn/haar luie zetel. Wij (jullie allerliefste leiding) zijn opzoek gegaan naar een oplossing. We hebbe elke viroloog en dokter die we in België konden vinden opgezocht en ondervraagt (al dan niet vrijwillig) hoe we jullie kunnen helpen.

Uiteindelijk zijn we (jullie allerliefste leiding) het erover eens geworden. Deze maandag om 19:30, een quiz, wij zullen er zijn, de vraag is of jij er klaar voor bent?

Wij verwelkomen jullie op KAHOOT. Klik hier op de link ==> www.kahoot.it

Vul in als GAME PIN: 939721

https://join.me/henrilhoest

Moge de slimste jonggiver winnen

Melissa, Benoit, Cedric, Lukas, Michiel, Hendrik, Lennert, Henri & Isabelle