Jins februari 2021: Boemerang Jins Februari

Beste Jins,

Na een aanzienlijke pauze van een dikke maand (examens enzo jwz) vliegen we er deze maand weer volop in! De dagen worden langer, en ik vind ni direct iets da daarop rijmt (Beiranvand is ne vliegenvanger?). Het wordt een topmaand, en om het met de woorden van weerspreuken.nl te zeggen: "Is februari nat en koel, dan is juli dikwijls heet en zwoel!"

SANITAIRE DISCLAIMER: aangezien de vergaderingen in februari max. met 10 leden mogen doorgaan, zullen we elke zondagavond in de WhatsApp een bericht plaatsen waaronder jullie je naam kunnen plakken om deel te nemen aan de volgende vergadering. We weten dat dit niet de optimale oplossing is, maar komende maand zullen we het nog zo moeten doen. Daarnaast spreekt het voor zich dat iedereen een mondmasker meebrengt naar elke vergadering! 

Zondag 14 februari (13u - 17u): VALENTIJSSPEL

Op de meest romantische dag van het jaar, kunnen wij op de scouts uiteraard niet achterblijven. Bereid jullie voor op een gestoord romantische  namiddag waar gotcha, cluedo, risk, weerwolven en Igor Pasnivindski de handen in elkaar slaan om een antwoord te vinden op de hamvraag van de dag, namelijk: wie is mijn secret aanbid(st)der? Zeker komen is dus de boodschap! P.S. Als iemand toevallig een allergie heeft voor rozen, best even laten weten..

Vrijdag 19 februari (20u - 23u): FILMVERGADERING met een olijke twist

Geen scoutsjaar zonder een ouderwetse filmvergadering ofwa? Dat dachten wij ook, alleen hebben we deze keer gekozen voor een outdoor filmvergadering, doe dus zeker iets chaud aan (dekentjes ook altijd aangeraden). Wij voorzien uiteraard een aantal snackies en drankjes! Welke film we gaan zien kiezen jullie binnenkort, of misschien kiezen wij gewoon lol. C U at the movies x

Zaterdag 27 februari (6u - 11u): DAUWTOCHT

Met pijn in het hart moeten wij melden dat dit jaar de oriëntatieloop helaas niet zal kunnen doorgaan, maar niet getreurd! Vandaag gaan wij immers extreem vroeg op Dauwtocht!!! De uren hierboven zijn echt geen mop, wij verwachten jullie om 6u in de Hobokense Polder, zodat we de zonsopgag zeker niet missen. De exacte locatie zullen we binnenkort nog meedelen, Barry staat alvast te popelen om jullie op dit vroege uur te verwelkomen! 

Dit was het alweer voor de kortste maand van het jaar! Vele groetjes van PJ, Barry Ben & Hendrik!