Givers september 2022: Boemerang September

Jo gasten en grieten

Goei vakantie gehad? Klaar om er terug in te vliegen? Dan is het tijd voor nog 3 vergaderingen met onze oude tak voor de overgang. Bijpraten, een spel spelen, herinneringen opdoen van kamp, dat staat allemaal in de planning. Omdat het de laatste vergaderingen zijn gaan we bijna niks prijsgeven dus je MOET wel komen om te weten wat we gaan doen!

Zondag 4 september - 9u30 tot 12u15 - spel

9u20 in huize Stubbe:

A: "Mama waar is mijn uniform? Ik moet naar de scouts!"

K: "In je kleerkast, vanonder! Wat voor vergadering is het?"

A: "Dat weet ik niet, maar dat gaat sowieso lijp zijn!"

Zondag 11 september - 9u30 tot 12u15 - Fotoquizzz

Jullie weten natuurlijk nog alles van kamp alsof het gisteren was. Dus deze quiz zal een makkie zijn voor iedereen.Nee? Je weet niks niet meer, zorg dat maar dat je in een goed team geraakt want je wilt echt niet laatst eindigen bij deze quiz!

Zondag 18 september - 9u30 tot 12u15 - Rikki spel

Rikki spel "wat is dat?" vragen jullie je zeker af. Je kent ons toch wij zijn graag heel cryptisch over onze zondag vergaderingen. De enige manier om dit op te lossen is: om 9u30 in het aantreden staan in perfect uniform. Dit is spijtig genoeg de laatste vergadering van deze combinatie van top givers en top leiding maar wij weten zeker dat jullie nieuwe tak even lijp kan zijn!

Zaterdag 24 september - de hele dag - Overgang

Meer info over de overgang komt nog later maar zet deze dag al in je agende want de overgang wordt nog lijper dan de vorige!

Groepsknuffel van jullie leiding

Dot, Lennert, Thomas, Isabelle, Toke, Lukas, Willem en Melissa