Givers maart 2021: Boemerang Maart Givers

Heeeeey Givertjes

Een nieuwe maand is gearriveerd en we mogen nog steeds vergaderingen organiseren, daarom hebben we weer al jullie weekends volgepland met topactiviteiten.

Zondag 7 maart – Oriëntatieloop -  9u30 tot 14u

Het is 1 dag goed weer geweest, dus wij zijn weer (overdreven) optimistisch en hopen dat dat zo zal blijven. Daarom dat we vandaag een iets langere vergadering ingepland hebben. Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord is er dit jaar weer een oriëntatieloop en vandaag gaan we die gewoon gezellig samen doen. Dus pak allemaal een lekkere lunch mee, zo kunnen we samen de polders gaan verkennen.

We spreken om 9u30 af aan de veerboot in Hoboken, wees op tijd want we willen de boot niet missen.

(Link evenement: https://fb.me/e/OtxTMO41)

Zondag 14 maart – Pi-dag-spel – 9u30 tot 12u15

In de 3de maand van het jaar is er uiteraard maar één ding waar we echt naar uitkijken. Het is tijd om het te vieren, want éender waar je bent in de wereld is het pi-dag. Vorige week zaten we nog tussen de Vijfers in de polders te wandelen, maar deze week gaan we onze genegenheid voor dit fantastische getal herontdekken en kunnen we tweeten over onze favoriete keuzes van de top 5 slechtste wiskundegrapjes. Zelfs op het einde van pi-dag geen verdriet, want aan pi komt gelukkig nooit een eind..

Zondag 21 maart – Soepverkoop – 10u tot 15u

Vandaag is scouts 4811 open voor take away, want wij gaan heerlijke soep verkopen. Terwijl we mensen hun maag vullen hopen we hetzelfde te doen met de kassa voor kamp.

Maak dus allemaal super veel reclame bij oma’s en opa’s, nonkels en tante’s, vrienden en vijanden, buren en huisgenoten, nichten en neven, … Want de activiteiten die we op kamp kunnen doen hangen ervan af . *tum tum tuuuuum*

Vanaf 10u tot 12u30 verwachten we de eerste bubbel, daarna kan de tweede bubbel het werk overnemen tot 15u. We gaan nog sturen wanneer we verwachten dat iedereen reclame maakt, maar hier alvast de link van het formulier voor de bestellingen.

Zondag 28 maart – Lentebosspel – 9u30 tot 12u15

De lente is weer in het land, het zonnetje schijnt (meestal), de diertjes komen weer vrolijk naar buiten (vooral de muggen) en de bloemetjes bloeien weer mooi (met al hun pollen). Daarom vonden we het niet meer dan gepast om een groot spel te doen rond deze prachtige periode die ook wel bekendstaat als de bijna-zomer.

Elleboogjes en vuistjes van ons allemaal,

Dot, Wouter, Lennert, Miet, Melissa, Sara en Juno