Givers maart 2020: VERGADERINGEN UITGESTELD

Dag allerliefste givertjes, Er komt weer een nieuwe maand aan en daar hoort een geweldige boemerang bij!

 

Zondag 1 maart 9u30 tot 12u15– Sportvergadering

Om de maand te beginnen we met een klassieke, maar o zo leuke sportvergadering. Warm dus allemaal jullie beentjes op en doe uw beste sportschoenen aan, want het zal een actieve voormiddag worden.

 

Vrijdag 6 maart – BOITBAR

Onze fantastische giverbar is al lang aangekondigd en nu is hij eindelijk hier. Nodig dus al jullie vrienden uit voor een avond vol muziek, sfeer en boitten!! Het exacte uur dat jullie verwacht worden zullen we nog wel doorsturen, maar hou sowieso heel de avond vrij, want het zal een late sessie worden.

 

Zondag 8 maart 11u00 tot 13u00 – Infomoment en brunch ouders

Vandaag mogen jullie allemaal verdiend uitslapen na een vermoeiende giverbar, maar dat betekent niet dat de leiding blijft stilzitten. Terwijl jullie rustig in jullie bed kunnen blijven liggen is het tijd dat wij jullie ouders eens wat meer info geven over ons kamp. Daarom nodigen wij hen uit om met ons te komen brunchen zodat wij alle mogelijke vragen over ons Kroatiëkamp kunnen beantwoorden.

 

UITGESTELDZondag 15 maart 9u30 tot 12u15 –Patrouillespel Marie 

De volgende die voor jullie een geweldig spel in elkaar gaat steken is de patrouille van Marie. Vandaag nemen zij de leiding even over en zorgen voor een fantastische voormiddag.

 

UITGESTELD: Zondag 22 maart 9u30 tot 12u15 – bosspel

Tussen alle evenementen door zullen we toch nog eens de tijd nemen om een spel in elkaar steken. Ik hoop dat jullie er klaar voor zijn, want het wordt een goeie.

 

UITGESTELD: Zaterdag 28 maart – SPAGHETTIAVOND

De boitbar is nog maar net geweest en het is weeral tijd om geld te verdienen voor ons kamp. Nodig vandaag zoveel mogelijk vrienden, familie en kennissen uit om te komen proeven van onze overheerlijke spaghetti. Want als er éen ding is dat we bij de scouts ondertussen goed kunnen maken is het spaghetti.