Givers juni 2022: Boemerang juni

Yooo vrienden! 

Jezus, wat gaat de tijd toch snel! We zijn al aan de laatste maand van het schooljaar, en dat betekent bijna KAMP! Zijn jullie ook al zo aan het aftellen??? Wij alvast wel!!! 

Zondag 5 juni - 9u30 tot 12u15 - Hoe ver kan ik schieten?- vergadering

Vandaag belooft heeeeel spannend te worden! Trek voor deze dag zeker niet je zondagse kledij aan (wel je uniform ;-))! Zijn jullie ook benieuwd om erachter te komen wie van jullie we de beste schutter van Antwerpen zullen dopen? Kom dan zeker af! 

Zaterdag 11 juni - 19u tot 21u30 - Filmvergadering

Omdat de filmavond op leefweek zo'n succes was, konden we het niet laten om er nog een te organiseren! Neem jullie zachtste dekentje en gezelligste kussentje mee en dan maken we er iets tof van heee. Ook leuk dat we dan op de zondag nog eens kunnen doen waar de zevende dag voor bestemd was, rusten! 

PS.: Als jullie nog leuke films kennen die jullie graag samen willen zien, stuur ze dan zeker naar ons door :-)! Anders moeten we weer van die rare films als Movie 43, The Nun of The Sound of Music kijken... 

Zondag 19 juni - 9u30 tot 12u15 - Het grote waterspel

Bruiswater, wijwater, gletsjerwater, mineraalwater, gedestilleerdwater, badwater, regenwater, ... We spelen het grote waterspel! Stay hydrated, vrienden! 

Zondag 26 juni - 9u30 tot 12u15 - Knotsgekke-holderdebolder-gigfantastische-end-of-an-eravergadering

Omdat dit de laatste vergadering van het jaar is, gaan we er een knaller van maken he gasten! We gaan er nog niet teveel over vertellen, maar het gaat nogal iets worden ze. TOT DAN! 

Donderdag 30 juni - uur TBA - Camion inladen 

Laatste kleine voorbereiding voor kamp, de volgende dag vertrekken we al met de derdejaars! SPANNEND! We laden de camion donderdag avond al in, meer informatie volgt nog. 
Beperk je tot 1 zak per persoon! 

Okéééééé, dat was het dan voor de maand juni! Veel succes met jullie examens, makkers (we will pray for u) en c u all op de scouts he! 

ZOENTJES 

Dot, Lennert, Thomas, Isabelle, Toke, Lukas, Willem en Melissa