Givers januari 2022: Boemerang

Jow Givers!

Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie genoten van de feestdagen.

Het is al januari, de maand van nieuwjaar en examens voor de leiding ;(

Zaterdag 8 januari 18u - 20u  Drie koningen, drie koningen ...

Zingen van deur tot deur is iets voor de kapoenen en welpen, wij de givers doen daar niet meer aan mee. Maar wees niet getreurd wat wij voor jullie gepland hebben is veel leuker. De nieuwjaarsreceptie zal niet doorgaan, dus het is vanavond enkel vergadering.

De vergadering gaat door op volgende locatie: 51°11'34.2"N 4°23'48.2"E

Zondag 16 januari 9u30 - 12u15  Patrouillespel 1

Bij de givers is het de bedoeling dat elke patrouille één vergadering maakt gedurende het scoutsjaar. Jullie spreken zelf af met je patrouille en zorgen voor een spel dat de hele vergadering inneemt. Als je specifiek spelmateriaal nodig hebt, laat het dan tijdig weten. Na de vergadering zal de leiding het spel 'evalueren'. Deze week is het aan de patrouille van Ayko.

Bericht van Patrouille Ayko:

OM 9U30 BIJ DE BAMBIES INT PARK

Vrijdag 21 januari 19u - 21u  Waves

We zouden kunnen vragen om je te kleden in je surf-outfit en je surfboard mee te nemen. Maar daar is het in januari te koud voor. Dus kom maar gwn in uniform en zorg dat je warm aangekleed bent. Het is deze dag nationale knuffeldag dus vergeet niet ouders een knuffel te geven.

Zondag 30 januari 9u30 - 12u15  Ehm... bosspel?

Volgens vakantieweb.be zijn dit de 5 mooiste bossen van België: Het grote woud van Saint-Hubert, Het Hallerbos, Het woud van het land van Chimay, Het Zoniënwoud en Bosland. Die zijn spijtig genoeg allemaal te ver van het scoutslokaal dus zal deze vergadering zich afspelen in één van de mooiste bossen van Wilrijk.

Hopelijk kunnen jullie allemaal elke vergadering komen, zo niet vergeet dan niet een berichtje naar Dot te sturen met de reden waarom.

Knuffels

Dot, Isabelle, Lennert, Lukas, Melissa, Thomas, Toke en Willem