Givers december 2021: BOEMERANG

Beste Givers


De tijd van het jaar is weer aangebroken. De internationale eet meer peren maand!

Wisten jullie dat een perenboom tot wel 12m kan groeien?    w(゚Д゚)w    De duurste peren die je kan kopen zijn Buddha peren. Ze kunnen tot wel €8 per stuk kosten! Ik raad jullie aan om minsten 2 peren te eten deze maand.

Zondag 5 december 9u30 - 12u15 – Sint vergadering 

Of dat deze heilige, legendarische, oude man nog wilt langskomen voor jullie betwijfel ik. Vandaar dat wij jullie verdriet willen verzachten met een leip sinterklaas spel. Sowieso de moeite. Skip studeren. 

Zaterdag 11 december 19u30 - 21u30 – GRATIS GELD

Eerlijk gezegd weet ik, de schrijver, niet wat we deze vergadering gaan doen. Ik dacht ik doe wat clickbait zodat er toch veel volk aanwezig is. Ik kan u wel al beloven dat het zeker geen techniekenvergadering *spauw emoji* is.

Zaterdag 18 december 19u-21u30 – Kerstfeestje + Diner

Wie wil er nu geen extra kerstfeestjes?? Het plan is om ons vroegtijdig in een indigestie te eten zodat jullie goed voorbereid zijn voor de komende familiefeesten. Naast spicy noodles, zullen er ook andere lekkere dingen voorzien worden door ... JULLIE. Meer info volgt nog.  

 

Meer gaan we jullie niet lastig vallen deze maand. We weten dat iedereen het druk heeft met de examens en feesten. Vergiet niet af te zeggen!

XOXO

Dot, Thomas, Willem, Lennert, Lukas, Isabelle, Toke en Melissa