Givers april 2021: Boemerang April

Beste leden,

Nieuwe maand, nieuwe boemerang!

Jullie examens zijn net achter de rug en jullie leiding heeft dan ook nieuwe activiteiten voor jullie voorzien!!! Wij hopen dan ook dat de punten allemaal wat meevallen.

Het systeem is nogsteeds met jezelf inschrijven via het formulier voor 31 MAART, waarbij je kiest voor de scouts als enige hobby (andere regeling dan de jongere takken).

Zondag 4 april - GEEN VERGADERING

Het is pasen en jullie leiding wil graag paaseitjes rapen in de tuin, maar niet getreurd! Volgende week is het wel vergadering! Geniet van jullie vrije zondag.

Zondag 11 april - QUIZ - 9u30-12u15

Ja ja, jullie lezen het goed! De leiding heeft een zotte quiz in elkaar gestoken! Zouden de bubbels tegen elkaar strijden of is het tegen elkaar in de bubbel? Weet jij het meeste over de bijwerkingen van het coronavaccin of is je buur hier beter in? Is jouw bubbel beter in karate dan de andere bubbel? Heel veel vragen, maar de antwoorden zullen jullie allemaal te weten komen op de vergadering. (of niet hihi)

Jullie worden voor deze ene keer verwacht aan het nieuwe lokaal (dus niet aan de velden waar we normaal afspreken) in perfect uniform!

Zondag 18 april - PAASSPEL - 9u30-12u15

Het is al bijna een maand lente en hoho wat is de natuur mooi! De bloesems komen uit en ruiken waanzinnig lekker, de vogeltjes fluiten al om 5u in de ochtend, het blijft langer licht in de avond en vooral het mooie weer is er!! Regen zal ons niet meer tegenhouden om vergaderingen af te lasten en WAUWWWW wat een spel zal er vandaag gespeeld worden!!!

We spreken deze keer niet af aan het nachtegalenpark, maar uitzonder AAN HET LOKAAL!!

Zaterdag 24 april - AVONDSPEL - 19u30-22u00

De laatste vergadering van april! Dus maak jullie borst nog eens nat deze maand en we spelen een spel vanavond. Ja hoor, het is nog eens een avondvergadering! Veel kunnen we niet zeggen, want dan zouden we het hele spel al verklappen. Wij hebben er alvast heeeel veel zin in.

We spreken af aan het SCOUTSLOKAAL!!

Zo givertjes,

dit was de maand april al weer. De tijd vliegt wanneer je het leuk hebt, maar het jaar duurt al eeuwen... Nog even volhouden en Miss Rona zal overwonnen zijn!

xoxo de leiding

Miet, Wouter, Lennert, Dot, Melissa, Juno en Sara