Boemerang

Welpen juni 2022: Boemerang Juni

OMG, het is de laatste maand voor het kamp... ZOOOO spannend en leuk! Wat helaas minder leuk is, is dat de leiding examens heeft :( daarom zijn het deze maand enkel avondvergaderingen. Maar ze zullen zeker even plizant zijn als altijd!

Zaterdag 4 juni: Filmvergadering (18u-20u)

Vanavond is het Cinema 4811: we gaan allemaal gezellig saampjes een film kijken. Een dekentje mag je altijd meebrengen, maar het kan misschien ook 30 graden zijn die dag dus daarvoor zullen we even de updates van Frank en Sabine moeten afwachten.

Jonggivers juni 2022: Boemerang

Hello hello liefste jg’s,

Wooooow, het is al de laatste maand voordat we op kamp vertrekken!!! Hierboven kan je al een eerste blik werpen op onze mooie halve groepsfoto 2022, wauw (andere helft moet je afwachten)! De planning voor de maand juni gaat als volgttttt; er zal deze maand geen enkele vergadering doorgaan op zondagvoormiddag :( maar niet getreurd, deze worden verplaatst en niet geschrapt.

Vrijdag 3 juni: 19u-21u =  Filmvergadering

Kapoenen juni 2022: Boemerang juni

Dag liefste kapoentjes!!!

Wat is het scoutsjaar snel voorbij gegaan, het is alweer juni!! Maar niet getreurd want voor de zomer begint en we allemaal kunnen gaan chillen op het strand zijn er nog drie megaleuke vergederingen en daar bovenop gaan we in juli natuurlijk ook nog met zen alle op kamp. De leiding kijkt alvast megahard uit naar het kamp, hopelijk jullie ook?

Vrijdag 3 juni - 18:00-20:00: Filmavond

Wolven juni 2022: BOEMERANG JUNI

Lieve lieve wolven,

de laatste maand van ons scoutsjaar is in zicht :(( maar niet getreurd want dat betekent dat ons kamp steeds dichter en dichter bij komt!!!!!!!!!!

Omdat de leiding hard moet werken voor de examens zullen alle vergaderingen op vrijdag plaatsvinden maar daarom niet minder leuk want het wordt zooomer en het blijft lang licht dus we kunnen gezellig samen buiten spelen! Er volgt ook nog een infomoment voor het kamp maar meer daarover wordt nog in een mail naar jullie ouders gestuurd.

Vrijdag 3 juni: Tetrisspel (18u30-20u30)

Givers juni 2022: Boemerang juni

Yooo vrienden!

Jezus, wat gaat de tijd toch snel! We zijn al aan de laatste maand van het schooljaar, en dat betekent bijna KAMP! Zijn jullie ook al zo aan het aftellen??? Wij alvast wel!!!

Zondag 5 juni - 9u30 tot 12u15 - Hoe ver kan ik schieten?- vergadering

Vandaag belooft heeeeel spannend te worden! Trek voor deze dag zeker niet je zondagse kledij aan (wel je uniform ;-))! Zijn jullie ook benieuwd om erachter te komen wie van jullie we de beste schutter van Antwerpen zullen dopen? Kom dan zeker af!