Boemerang

Jonggivers april 2022: April boemerang

Hey you tshoeketshoe tiramisu KETNET alles king size goe? budem tshhhhh

Dag lieve luitjes van me, Catou hier met een heleboel leuke weetjes over de maand april! April is de grasmaand dus we gaan lekker buiten spelen deze maand want het zonneke is ook weer van de partij! Mil en Orphée zullen jullie deze maand wel moeten missen dus jullie zullen het weer met ons moeten stellen, sorry!

Givers april 2022: Boemerangetje

Hey hoi liefst luitjes!
Welkom bij alweer een nieuwe boemerang… Deze keer voor de maand april. Let op en lees de boemerang zeer aandachtig want het wordt een speciale maand.

Zondag 3 april - Patrouillespel Milan (9u30-12u15)

Welpen april 2022: BOEMERANG APRIL

Bonjour liefste Welpen, de tijd vliegt en we zijn nu al in april. April is misschien wel de tofste maand van het jaar, want in april is er niet alleen de grappigste dag, 1 april, maar is er ook de Paasvakantie. En dit is niet alles, want we gaan deze maand ook op weekend, en er zitten nog veel andere leuke vergaderingen aan te komen!

Zondag 3 april: Speeltuinvergadering (9u30-12u15)

Kapoenen april 2022: BOEMERANG APRIL

Dag allerlieste kapoentjes!!!

Na de fantastische maand maart volgt een dubbel zo spetterende maand april en ik hoor jullie al denken... Elke maand op de scouts is een spetterende maand en dat klopt! Maar deze maand gaan we niet enkel de leukste spelletjes spelen op zondag maar gaan we ook nog eens op weekend! Vergeet daarom dus ook zeker niet om jullie in te schrijven :D

Zondag 3 april - 9:30-12:15 : Het grote lente spel!

Wolven april 2022: BOEMERANG APRIL

Wie zijn wij?! (vul aan) Wat doen wij?! (vul aan) Ziezo, nudat we onze kreet nog eens hebben geoefend gaan we over naar de boemerang. Het zonnetje begint terug te schijnen, de vogels beginnen terug te fluiten... Eindelijk is het terug lente, De maand met het perfecte scoutsweer. Hoewel onze jin, slak, ons helaas moet verlaten, gaan we er toch proberen een topmaand van te maken. Check nog maar eens goed of al uw scoutsbadges juist hangen en dan vliegen we er samen in!