Boemerang

Jonggivers maart 2022: Boemerang Maart

'T Is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente
Voor de patienten van d'assistente is het altijd lente

Eyoooo liefste jonggivers,

Wolven maart 2022: BOEMERANG MAART

Dag liefste Wolfjes,

Met het fantastische groepsweekend achter de rug is het tijd om onze favoriete voormiddagen verder te zetten! Ook deze maand zal een nieuwe Jin ons vergezellen in het leidinggeven. Wij vinden het geweldig met hoeveel jullie elk weekend naar de vergaderingen komen en hopen dat dit nog heel het jaar verder duurt! :) Deze maand zullen er leuke bosspellen zijn maar ook een verjaardag van een leidster en voorbereidingen voor het kamp komen aan bod!

Kapoenen maart 2022: Boemerang Maart: Kapoenen

Halokidoki beste kapoentjes! Februari is weeral goed en wel gedaan, we hebben echt enorm veel plezier gehad. Ik hoop dat jullie net zo hard als ons hebben genoten van het groepsweekend, echt een topper. Allemaal goed en wel, maar zouden we februari misschien kunnen toppen? Zouden we van maart, de maand van de lente, misschien een maand kunnen maken die nog 10 keer beter is dan februari? Dat is in ieder geval zeker ons plan. Ook deze maand worden Opus & Co geholpen door een frisse lading jong geweld afkomstig van de Jins. Als dat geen zotte maand wordt…….

Givers maart 2022: Boemerang

Allowkes Givers!

Maart is hier. Vier weekends, vier vergaderingen, vier keer plezier. Laten we eens zien wat maart ons brengt:

Zondag 06/03 - Het OnvergetelijkeOchtend Spel (9u30-12u15):

Er is een heel duidelijke reden waarom deze ochtend onvergetelijk is. Dit weekend is Dot jarig en iedereen weet: het weekend waarin Dot jarig is geeft altijd een onvergetelijke scoutsvergadering. Iedereen die een zelfgemaakt verjaardagskaartje maakt voor Dot vandaag en dit meeneemt naar de vergadering krijgt alvast een voorsprong in het spel.

Welpen maart 2022: Boemerang maart

Dag liefste welpjes.  Het is alweer maart! Het zonnetje begint terug te keren, de vogeltjes beginnen weer te fluiten en we kunnen binnenkort weer in korte broek en rok naar de scouts komen ;). Deze maand staan er weer heel wat leuke vergaderingen op de agenda.

Zondag 6 maart: après-ski spel (9u30-12u15)