Boemerang

Jonggivers februari 2022: Boemerang Februari 2022

Hey hallo lijperds, Dries hier

De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer voorbij! En nu bijna elke jonggiver het corry virus te pakken heeft gekregen, wordt deze maand een topper want iedereen is weer gezond en immuun! Ook het groepsweekend is inbegrepen in deze maand, het meest gekke en gestoorde weekend van ze allemaal! 

Los de rebus op hierboven, Er is een leider met een geheim!

Zondag 6 Februari -  Het Grote Pek en Veren-Spel - 9:30 tot 12:15

Kapoenen februari 2022: Boemerang februari

Het is alweer de tweede maand van het jaar, en jammer genoeg de eerste maand zonder Andy bij de buurtpolitie :(, maar niet getreurd! De kapoenenleiding heeft weer een reeks spetterende vergaderingen voor jullie in petto!

Ook gaan we deze maand op groepsweekend, dus vergeet jullie niet in te schrijven!!!

Zondag 6 februari - 9u30-12u15: Sport vergadering

Vandaag gaan we sporten! Wij zijn al dat binnenzitten, tv kijken en fortnite spelen beu, dus gaan we alle remmen losgooien in een gekke sportvergadering! 

Givers februari 2022: Boemerang Februari

Gegroet goedgeluimde givers!

Tijd voor maand twee van het twaalf-maand-durende jaar getiteld tweeduizendtweeëntwintig. Deze kortste maand gaan we vullen met activiteiten waarvan je zegt "amai, wow".

Zondag 06/02 - Soepverkoop (9u30-12u15):

Wolven februari 2022: Boemerang februari

Dag liefste Wolfjes,

Na een lange examenperiode voor de leiding kijken wij er allemaal weer heeeeeel hard naar uit om nog eens op zondagvoormiddag een vergadering te doen!! Hoe meer zielen hoe meer vreugd is het motto van deze maand, want de jins komen ons vergezellen deze maand jippieee. Zo kunnen zij het leidinggeven al eens opsnuiven als voorbereiding voor volgend jaar.

6 februari - GEEN VERGADERING

Welpen februari 2022: Boemerang Februari

Februari is het alweer, het scoutsjaar vliegt voorbij. Nadat de leiding heel de maand diep met hun neus in de boeken heeft gezeten, is het weer tijd om elk weekend een beestig leuke vergadering te doen!