Boemerang

Jins december 2021: Boemerang December

BOEMERANG JINS, DECEMBER 2021

VRIJDAG 17 DECEMBER - 15u00 tot 17u00

GEZELLIG IETS DRINKEN

WOENSDAG 22 DECEMBER - 12u00 tot EINDE + 20u00 tot EINDE

WIJN RONDBRENGEN + KERSTDINER

meer info volgt

BE THERE XXX

MIET, CAMILLE, WILLIAM

Kapoenen december 2021: Boemerang December

Dag allerliefste kapoenen,


Bij het intrede van De Sint hebben wij te horen gekregen dat er dit jaar GEEEN stoute kapoentjes zijn, maar dat wisten we al wel :))) Wat een goed nieuws was dat, want deze maand komt De Sint ons hopelijk verwennen met snoepgoed en lekkers. Ook heeft jullie leiding een brief geschreven aan de De Sint en daar in staat wat wij deze maand allemaal graag met jullie zouden doen.

Givers december 2021: BOEMERANG

Beste Givers


De tijd van het jaar is weer aangebroken. De internationale eet meer peren maand!

Wisten jullie dat een perenboom tot wel 12m kan groeien?    w(゚Д゚)w    De duurste peren die je kan kopen zijn Buddha peren. Ze kunnen tot wel €8 per stuk kosten! Ik raad jullie aan om minsten 2 peren te eten deze maand.

Zondag 5 december 9u30 - 12u15 – Sint vergadering 

Welpen december 2021: BOEMERANG DECEMBER

Hallooooo allerliefste welpen!!! Hoe gaat het met jullie? Met ons gaat het supergoed want er staan weer suuuper leuke vergaderingen op de planning!! November is gepasseerd en december staat aan de deur, de maand van Sinterklaas en de kerstman XD Wij hebben er alvast super veel zin in en wij hopen jullie ook!! 

5 december: Sinterklaasspel (9:30-12:15)

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!! Sinterklaas kapoentje leg wat in men schoentje. Zijn jullie wel allemaal braaf geweest? Deze vergadering spelen we het Sint-spel, omg kei leuk!! 

Jonggivers december 2021: BOEMERANG DECEMBER 2021

Heyoooo luitjessss!!
Na jullie heldhaftige ontsnapping uit gevangenis-4811 staat er weer een maand vol geweldige (koude) vergaderingen op jullie te wachten. Sinterklaas, de kerstman, dag van de ninja of wereld brownie-dag (wut?), geen saaie zondagen (of zaterdagen) met de scouts deze maand!

Zondag 5 December: 9:30-12:15, Sintspel

Wie heeft zijn kerstboom en kerstversiering al klaargezet? Veel te vroeg! Eerst komt de enige man ter wereld die niet gearresteerd wordt wanneer hij met een paard over daken loopt nog langs. Niet te missen!