Boemerang

Givers september 2021: Boemerang september 2021

Liefste givertjes,

Aan alle mooie liedjes komt jammer genoeg altijd een einde en met spijt in ons hart beginnen we aan de laatste maand van dit geweldige giverjaar! We verwachten jullie in grote aantallen om er een knaller van te maken!

Zondag 5/09 - Gekke Fotovergadering - 9u30-12u15

Kapoenen september 2021: September 2021

Heyow lieve kapoenen,

Na een gek kamp en heule zomer waarin we niet samen hebben kunnen spelen, vliegen we er een laatste maand in vooraleer de tweedjaars al welpen worden en de eerste jaars vervoegd worden door nieuwe gezichtjes. Lezen jullie nog een laatste keer mee met jullie overenthousiaste kapoenenleiding?

5 september - verassingsvergadering - 9:30-12:15

Jonggivers september 2021: September

HALLOOOOO LIEVERDSSSS!! Zijn jullie al bekomen van ons crazyyyy kamp? Wij niet alleszins. Mopje natuurlijk! Het einde van het kamp was zoals jullie zelf wel weten niet als gepland dus we hebben nog heel wat in te halen. Gelukkig hebben we nog 3, JA 3 (!), spetterende vergaderingen voor jullie klaarstaan in september. Nog een laatste keer genieten van deze geweldige groep voordat we afscheidt moeten nemen van de oudsten en we er enkele jonkies bij mogen krijgen. En ook de leidingsploeg wordt binnenkort weer helemaal door elkaar geschud, maar dat is pas voor het einde van de maand.

Welpen september 2021: Boemerang September

Dag Welpjes, hebben jullie ons gemist? Wij jullie zeker wel, want was dat voor een fantastisch kamp!!! Ik wordt er al helemaal emotioneel van als ik er aan terugdenk! Wij hebben de perfecte oplossing om onze traantjes weg te pinken, namelijk... DE ALLERLAATSTE VERGADERINGEN! Jaja, jullie lezen het goed. In september doen we nog 2 super-mega-formidabeltastische vergaderingen om jullie allemaal nog voor een laatste keer terug te zien voor we het nieuwe scoutsjaar in gaan! Voor sommigen nog steeds als Welp, voor sommigen als Jonggiver maar niet te vergeten... voor sommigen ook als Wolf!