Boemerang

Jonggivers juni 2021: VERANDERING KAMPBRIEF!

Hey iedereen!

De uren waarop jullie in berchem station worden verwacht zijn aangepast!
1ste en 2de jaars: 7u15
3de jaars: 8u30

Onze excuses en tot dan!
(we hebben de kampbrief ook aangepast)

Givers juni 2021: Boemerang

We treden officieel juni in, de laatste etappe voor scoutskamp en ook de laatste maand van het schooljaar. Dit wil zeggen: examens en scoutsvergaderingen die op de meest willekeurige dagen en uren doorgaan. We stappen deze maand regelmatig af van de klassieke zondagvergaderingen. Zo hebben jullie (en wij) de hele dag om te studeren en staat er 's avonds een ontspannend scoutsmomentje klaar.

Welpen juni 2021: Boemerang Juni

Dag Welpjes,

We geloven het niet, maar we zitten al aan de laatste maand van het jaar, namelijk juni! Het was een gek jaar, met veel bubbeltjes, regels en mondmaskers. Binnen een maandje vertrekken we op KAMP!!! Geen mondmaskers meer, geen regels meer, gewoon 1 spetterende bubbel!!! Wij hebben er alvast heel veel zin in! In deze maand zullen jullie dan ook te weten komen waar we naartoe gaan en wat we dit kamp allemaal zullen beleven! Maar eerst is er uiteraard nog een maand vol toffe vergaderingen. We houden jullie niet langer in spanning!

Jonggivers juni 2021: Juni

Helloooooo jonggivers

Ik weet niet of jullie het goed en wel beseffen, maar dit is de LAATSTE boemerang van dit jaar (oke excl. die van september). Zorg dus maar dat je er elke week staat zodat we er nog alles uit kunnen halen voor we op dat bangelijke kamp vertrekken! Ook nog even dit:

Kapoenen juni 2021: BOEMERANG JUNI

Hallo allerliefste kapoenen :)

He he, de laatste drie vergaderingen van het scoutsjaar... dat vindt de leiding natuurlijk heel jammer :( Gelukkig gaan we in juli samen op kamp en kunnen we nog veeeeeel spelen en lachen!