Boemerang

Givers april 2021: Boemerang April

Beste leden,

Nieuwe maand, nieuwe boemerang!

Jullie examens zijn net achter de rug en jullie leiding heeft dan ook nieuwe activiteiten voor jullie voorzien!!! Wij hopen dan ook dat de punten allemaal wat meevallen.

Het systeem is nogsteeds met jezelf inschrijven via het formulier voor 31 MAART, waarbij je kiest voor de scouts als enige hobby (andere regeling dan de jongere takken).

Zondag 4 april - GEEN VERGADERING

Jonggivers april 2021: April

Yuuuu jonggivers!!! Wauwawiwa het het alweer de 4e maand van het jaar! Nog een paar keer slapen en we vertrekken al op kamp! Oké nee, dat is misschien wat overdreven, maar het komt wel dichterbij. We gaan er deze maand weer kei hard in vliegen en deze keer met 4 gloednieuwe jins!

BUBBEL 1: Marte Tack, Sien Maes, Milla Orlent, Maxime Cooreman, Thijs De Decker, Merlijn Opdenbergh, Simon Russel, Chillan Ng Jonkman, Cesar Ceulemans, Floor Masschaele.

Kapoenen april 2021: Boemerang kapoenen april

Helloooo allerliefste kapoenen!!

Het is alweer de maand april, jipieeee, paasvakantie. Op zoek gaan naar de paaseieren en wie weet zelfs de paashaas! Hierdoor is er één vergadering minder dan normaal, maar toch maken we er het beste van!! Zoals we altijd wel doen… toch??

Zondag 4 april 9u30 - 12u15: Het zotte paasspel

Welpen april 2021: Boemerang April

Beste, liefste, tofste en alleractiefste Welpen, WELKOM bij de maand April!

De maand waarin de man met de grote witte baard, de staf en de mijter langskomt voor jullie allemaal cadeautjes te geven! Of nee, dat is een andere maand... De paashaas daarentegen komt wel langs, het is dan ook paasvakantie in deze maand! Hierdoor zullen er iets minder vergaderingen zijn dan normaal, maar de vergaderingen die wel zullen doorgaan, zullen EXTRA lijp zijn, geloof me, écht HEEL lijp.

(Info over de nieuwe bubbels enzovoort, zullen jullie nog krijgen via mail)