Boemerang

Givers februari 2021: BOEMERANG FEBRUARI 2021

Heeeeey Givers, suuuuuper lang geleden! Maar deze maand kunnen we weer lekker naar de scouts, hele goeieeee! Jammer genoeg gaan we jullie niet allemaal samen kunnen zien, maar het gaat wel sowieso een keeeei toffe maand worden! We kijken er echt naar uit! We zien jullie zondag!!!!

Jins februari 2021: Boemerang Jins Februari

Beste Jins,

Na een aanzienlijke pauze van een dikke maand (examens enzo jwz) vliegen we er deze maand weer volop in! De dagen worden langer, en ik vind ni direct iets da daarop rijmt (Beiranvand is ne vliegenvanger?). Het wordt een topmaand, en om het met de woorden van weerspreuken.nl te zeggen: "Is februari nat en koel, dan is juli dikwijls heet en zwoel!"

Jonggivers februari 2021: Boemerang

Hey Jonggivers!

Kapoenen februari 2021: boemerang februari 2021

Zo gekke kapoenen we zijn alweer bij de tweede maand van het jaar beland. Jammer genoeg kunnen we niet genieten van een leuke skireis dit jaar en zullen de zoentjes voor onze liefjes op afstand moeten zijn. maar als wij niet op skireis kunnen gaan, brengen we de skireis naar ons :) en als we geen zoentjes kunnen geven dan zullen we ze moeten gooien!

Zondag 7 februari 9u30-12u15: Operatie red het vliegtuig

Welpen februari 2021: Boemerang februari

Halloooo lieve welpen hier zijn de vergaderingen voor februariiiiii :)))

Zondag 7 februari: Sportvergadering van 9:30 tot 12:15