Boemerang

Jonggivers november 2020: NIEUWE BOEMERANG DECEMBER

Helloooow lieve Jonggivertjes

Na een leuke novembermaand gaan we proberen dit bizarre jaar toch op een fantastische, te gekke manier af te sluiten. Wat staat er jullie te wachten: koude, regen, de Sint, Kerstbomen en veeeeel lichtjes, maar ook nog een enkele mega coole scoutsvergaderingen. Klinkt goed ? Ik dacht het wel. Hierbij nog eens een warme oproep om op zondagmorgen toch uit jullie bed te komen en mee te doen. Hulp nodig met Discord geef ons een seintje !

Givers november 2020: November boemerang

Zaterdag 28 november - 20u00 ONLINE quiz

We gaan digitaal, mee met de tijd. Jullie examens staan voor de deur dus we gaan efkes polsen hoe het met jullie kennis zit. We komen digitaal samen. Wij de quizmasters, jullie de slimme deelnemers. Hoe we deze online quiz juist exact gaan beleven maken we nog duidelijk. Hou zeker de WhatsApp in de gaten! Zit je nog niet in de WhatsApp? Laat iets weten aan de leiding en we voegen je toe. En als jullie het afvragen, ja onze quiz gaat even kwaliteitsvol zijn als deze foto.

Jonggivers november 2020: Nieuwe boemerang

Ja ja, jullie lezen het goed!! Er is dan toch een boemerang voor november!!! Uiteraard zal deze maand niet verlopen zoals we gewend zijn, maar we doen ons uiterste best om jullie zondagvoormiddag het leukste moment van de week te laten zijn. Om met jullie te kunnen communiceren, hebben we gekozen om met Discord te werken. Sommigen onder jullie kennen dit platform misschien wel. Voor de rest, geen paniek! We hebben in een handleiding stap voor stap uitgelegd hoe deze site werkt. Deze werd via mail verzonden, maar staat ook op de website.

Jonggivers november 2020: JONGGIVERS NOVEMBER 2020

VERGADERINGEN AFGELAST - voorlopig even geen vergaedringen meer :( Check je mail voor meer.

Heeey liefste jonggivers!

Welpen november 2020: Boemerang november

DE VERGADERINGEN VOOR DE KOMENDE 6 WEKEN ZULLEN ONLINE DOORGAAN. JULLIE KRIJGEN DE WEKELIJKSE UITLEG VIA DE WHATSAPP-GROEP (TOT DEZE KUNNEN JULLIE TOEGANG KRIJGEN VIA EEN LINK DIE VIA MAIL VERSTUURD IS)!

Kapoenen november 2020: BOEMERANG NOVEMBER

Hey hey allerliefste kapoenen!!

Wie kan er allemaal al tellen tot 11? Heel goed want we beginnen aan de elfde maand van onze kalender. De maand waarin de kindjes die hierin geboren zijn schorpioen of boogschutter als sterrenbeeld krijgen en de maand waarin we de sjaals en handschoenen terug mogen bovenhalen. Nu we elkaar toch al een beetje beter kennen, beloofd november nog leuker te worden dan oktober! Ik hoor jullie al denken kan dat wel? en het antwoord is Ja!!! Lees maar even mee

zondag 8/11/2020 --- 9u30-12u15 --- Bosspel

Givers november 2020: Boemerang november 2020

In de nabije toekomst gaan er geen vergaderingen door voor de givers. Wij wensen alle givers en aanvullend daarop iedereen in je omgeving het beste toe! Wij hopen alvast jullie snel terug te kunnen zien in een gezonde omgeving. Hou jullie sterk!

Een mentale, fysieke en sociale gezondheid toegewenst aan allen.Miet, Sara, Wouter, Melissa, Juno, Dot en Lennert