Boemerang

Givers oktober 2020: Boemerang Oktober 2020

Heyooo liefste givers! Long time no see, hopelijk heeft iedereen zich wat kunnen bezig houden tijdens al die scoutsloze zondagochtenden waarbij je dat uniform telkens weer links moest laten liggen... maar HOERA het is weer zover, EINDELIJK elke zondag doedel weer lekker vroeg opstaan en dat uniform aantrekken om naar de scouts te gaan!!! Jullie spiksplinternieuwe leiding heeft er alles aan gedaan om de maand oktober zo goed mogelijk in te zetten, we kijken er naar uit jullie terug te verwelkomen op het lokaal!! C u very soon! xoxo

Jonggivers oktober 2020: Boemerang Oktober

Geachte Jonggivers,

Eindelijk is het zover, het nieuwe scoutsjaar! Hier hebben jullie lang op moeten wachten.

Daarom krijgen jullie hier wat nuttige informatie. Oktober wordt ook nog wijnmaand genoemd omwille van de druivenoogst die in deze maand volop aan de gang is. Een andere naam is zaaimaand omdat het winterkoren nu gezaaid wordt.

 

Zaterdag 3 oktober – Leidingsvoorstelling – 19u30 tot 21u

Kapoenen oktober 2020: Boemerang oktober

zondag 4 oktober - kennismakingsvergadering - 9u30 tot 12u15 

Liefste kapoenen, het nieuwe scoutsjaar is begonnen dus dit is een speciale dag! Het is de eerste vergadering met de nieuwe kapoenen en de nieuwe leiding :) veel nieuwe gezichten om te leren kennen, super spannend! Wij hopen dat zowel alle eerstejaars als tweedejaars erbij zijn! Het belooft een gezellige voormiddag te worden. 

zondag 11 oktober - bosspel - 9u30 tot 12u15

Welpen oktober 2020: BOEMERANG OKTOBER

Zaterdag 3 oktober - Leidingsvoorstelling - van 19u30 tot 21u

Op dit moment zullen jullie de nieuwe welpenleiding te weten komen voor het jaar 2020-2021. Meer info over dit evenement volgt nog. 

Zondag 4 oktober - Overgangsvergadering - van 9u30 tot 12u15