Boemerang

Givers januari 2020: Givers januari 2020

Wow wow wow gaste,

het leven gaat echt snel. Ik was gisteren mijn nieuwjaarsbrief aan het schrijven en had per ongeluk ‘een prachtig 2019’ geschreven, haha LOL. Maar eigenlijk echt niet chill jung, ben helemaal opnieuw moeten beginnen.

Nu serieus: wij willen jullie een fantastisch 2020 wensen. Dat al jullie wensen mogen uitkomen aka minder buizen, meer grietjes/boykes.

Kapoenen januari 2020: Boemerang januari

Dag liefste kapoenen!

Het nieuwe jaar is begonnen en de leiding heeft al goede voornemens bedacht. Om wat inspiratie te geven voor jullie goede voornemens hebben we die van ons even opgelijst.

IN 2020 WILT:

Veva:

-          graag een tonsuur als kapsel (voor de kapoenen of ouders die het niet kennen: Google is uw vriend!)

-           beter opletten tijdens de les en de takraad

Donna:

-          Trouwen in een mooie witte jurk. Jopie vraagt haar namelijk ten huwelijk in april maar dat weet nog niemand behalve Tika

Moby:

Jonggivers januari 2020: Januari

Heeeyyy frieeendssss, it’s ya boiz and girls, de leiding. 2019 is geeindigd, en de eerste maand van het nieuwe jaar is ingezet! Wij hopen jullie met deze maand vol plezier klaar te kunnen stomen voor het verse 2020.

Welpen januari 2020: BOEMERANG JANUARI

Lieve lieve welps, Het nieuwe jaar is aangebroken. Hopelijk hebben jullie 2020 goed ingezet en veel goede voornemens gemaakt. De koude dagen van januari houden ons niet tegen om ons ook deze maand mega hard te amuseren en het nieuwe scoutsjaar in schoonheid in te zetten.

 

04/01 Driekoningen en nieuwjaarsreceptie 18:00u-20:00u