Boemerang

Jonggivers december 2019: Boemerang December

Geachte jonggivers,

Het is weeral december, de laatste maand van het jaar, de maand van Sinterklaas, Kerstmis en spijtig genoeg voor velen ook examens ;(. Daarom dat we enkel vegaderingen op zaterdagavond doen om zo meer jonggivers aan te trekken om te komen. Wij begrijpen het als jullie niet kunnen okmen naar de vergadering om dat jullie moeten studeren maar de scouts kan een goede afwisseling zijn of een kans om wat frisse lucht te scheppen? Moest je niet kunnen komen, laat het dan tijdig weten via mail!

Welpen december 2019: BOEMERANG DECEMBER 2019

Zondag 8 december - Sinterklaasvergadering - 9u30 tot 12u15

Ja hoor, het is weer tijd voor al dat lekkers en die vele cadeautjes. Hopelijk zijn jullie braaf geweest dit jaar, want onze lieve Sint en Piet komen vandaag langs op onze scouts! Mowgli was ooit eens heel stout geweest en moest toen mee met Zwarte Piet in de zak naar Spanje.. Kom daarom in perfect uniform en met je mooiste glimlach de Sint verwelkomen op ons lokaal.

Zondag 15 december - Bosspel - 9u30 tot 12u15

Kapoenen december 2019: Boemerang december

Dag mijn allerliefste kapoenen!

December belooft een mooie maand te worden: Sinterklaas komt langs, de kerstvakantie is in zicht en Jopie zal eindelijk zijn neuscorrectie laten doorgaan. Buiten al die joligheden zijn er natuurlijk ook 3 supercoolezottefantastische scoutsvergaderingen op komst die je niet mag missen! Want zoals Principiële Peter altijd zegt: “Wie niet naar de scoutsvergaderingen komt, wordt later kaal!”

Zondag 8 december (9u30-12u15): Sinterklaasvergadering

Givers december 2019: Boemerang December

Ahhh, december... de maand van de oude man met de witte baard, de lange staf, de mijter, het paard en de zwarte piet (wisten jullie dat die man sinds kort vervangen is? Jan Decleir is nu Wim Opbrouck => jeugd = gedaan), de maand waarin het nog kouder is dan in november, de maand waarin we allemaal moeten studeren voor die goeie puntjes, de maand waarin we veel te lang aan tafel moeten zitten om veel te veel te eten en de dag daarna veel te lang op het toilet moeten zitten... kortom: de beste maand van het jaar <3