Boemerang

Givers november 2019: November 2019

De elfde maand in onze kalender, november. Halloween is nog maar net achter de rug, en nu begint november vliegensvlug. Het is nog geen tijd voor nieuwjaarsbrieven, dus nu stopt het rijmen. Movember wil zeggen dat het algemeen aanvaard is om een pubersnor te laten staan. November is afgeleid van het Latijnse woord Novem, vrij vertaald voor: de vergaderingen van deze maand zullen LEGENDARISCH worden.

Vrijdag 1 november - 20u00 tot 22u00 - Halloweenspel

Welpen november 2019: BOEMERANG

Zondag 3 november - Klein-gezellig-herfstspel - van 9u30 tot 12u15

Weten jullie nog hoe leuk het kleine gezellige herfstspel van vorig jaar was? Doe deze leukheid maal 2 en dan kom je nog niet tot de hoeveelheid leuk dat deze vergadering gaat inhouden. Dit super ultra mega deluxe spel wil je dus niet missen!

Zondag 10 november - Bonte Avond vergadering - van 9u30 tot 12u15

Jonggivers november 2019: November

Heyyyy luitjes! Wat een heerlijke maand was oktober?! Moeilijk te overtreffen, maar zeg nooit nooit! November wordt niet zomaar een maand! Het zal er ééntje zijn waar we elkaar nog beter leren kennen, waar we jullie creativiteit en genialiteit nodig gaan hebben en waar jullie op het podium gaan laten zien wat dat de jonggivers nu echt allemaal in huis hebben! Klinkt niet mis he dus tot dan!

Zondag 3/11: Poekina-is-jarig-vergadering

Kapoenen november 2019: Boemerang november

Hoipiepeloi lieve kapoenen!

Brrrr november, het wordt al wat kouder, het is snel donker en er is al wel eens een regenbui hier en daar. Soms zou je dan liever thuis blijven in je bed met een warme chocomelk (mmm).

Maar bij ons is dat natuurlijk helemaal anders: wij voorzien weer een supertoffe maand met activiteiten zodat jullie het warm krijgen! November saai? Niks van waar!

 

Zondag 3 november (9u30-12u15): BIJzonder leuk spel