Boemerang

Jonggivers oktober 2019: Boemerang Oktober

Beste jonggivers,

Hier is hij dan, de eerste boemerang. Hier hebben jullie allemaal naar uitgekeken. Nooit eerder werd een boemerang zo passioneel geschreven. Nooit eerder verschenen er zo een aangename vergaderingen. Nooit eerder werd er zoveel nooit eerder gezegd.  

Zondag 6 oktober: Geen vergadering

Welpen oktober 2019: Boemerang Oktober 2019

Zondag 6 oktober- Geen vergadering- Leidingsweekend

Helaas pindakaas! Nog maar 1 weekje bezig en jullie moeten ons al missen! Dit weekend gaan we met de hele leidingsploeg samen op weekend en kunnen we dus geen vergadering doen! Maar niet getreurd beste welpjes, want we zien jullie heel graag terug volgende week zondag!! 

Zondag 13 oktober - Infobrunch - van 10u tot 12u15

Givers oktober 2019: Oktober 2019


Hey, hallo daar. Ja gij, Giver van den 48-11. Welkom in het jaar 2019! Nu wij ook terug zijn zullen we jullie niet langer laten wachten en al meteen de vergaderingen voor oktober meedelen!! xd xp

Zondag 6 oktober - Geen vergadering

Jammer genoeg moeten we de eerste vergadering van oktober een weekje uitstellen, want de leiding is op weekend om het komde scoutsjaar te plannen!


Kapoenen oktober 2019: Boemerang oktober

Heeeey lieve kapoentjes! Het nieuwe scoutsjaar is gestart en we vliegen er meteen in. Maak jullie maar klaar voor een geweldige maand vol van de leukste spelletjes en activiteiten met jullie spliksplinternieuwe leiding.

Zondag 13 oktober : Brunch (10u-12u)