Boemerang

Welpen september 2019: Boemerang September 2019

29 september- Kennismakingsvergadering- van 9u30 tot 12u15

Dag liefste welpjes, vandaag zetten we het jaar in met een geweldige kennismakingsvergadering! Aan de hand van megacoole spelletjes kunnen jullie jullie fantastische nieuwe leiding en medeleden beter leren kennen! Allemaal komen dus!

!! De infosessie die normaal na de vergadering zou plaats vinden is verzet naar 13/10! We organiseren dan een brunch samen met de kapoenen, verdere info volgt in de boemerang van oktober !!

Kapoenen september 2019: Boemerang september

Hoi, aller liefste kapoentjes. Hopelijk hebben jullie met volle teugen van jullie zomer kunnen genieten want we vliegen er weer in met de scouts! We hebben jullie veeeeeel te hard gemist.

Zondag 1 september: GEEN VERGADERING

Na een ontzettend leuke zomer begint helaas school weer. We gaan jullie jullie rustig laten voorbereiden daarop en daarom is er deze zondag dan ook geen vergadering. 

                                              

 

Zondag 8 september: Speeltuinvergadering (9u30 - 12u15)

Welpen september 2019: Boemerang

Liefste, liefste, allerliefste welpjes,

Hier is ie dan, de allerlaatste boemerang van dit jaar. Met spijt in ons hart zullen we na deze maand afscheid moeten nemen en zelfs enkele van jullie moeten loslaten naar de jonggivers (snik snik). MAAR voor we dat gaan doen hebben we nog 2 bangelijke vergaderingen voor jullie:

zondag 8 september - 9u30 tot 12u15

Givers september 2019: Boemerang September 2019

Beste givers,
Hopelijk hebben jullie na het kamp allemaal nog goed kunnen genieten ven een prachtige zomer, en zijn jullie nu helemaal klaar om nog een laatste fantastische maand te beleven met onze huidige givergroep en leidingsploeg!


Zondag 8 September - Fotovergadering - 9u30 tot 12u15

Jonggivers september 2019: Boemerang September

Beste jonggivers,

Hier is hij dan, de laatste boemerang. We geven er nog 2 keer een lap op om samen met jullie enkele toffe vergaderingen te beleven. Kom zeker, want het worden de 2 beste van het jaar! (indien je niet komt, stuur je een mail).

Zondag 8 september: Midget Golf (12:30 - 15:00)