Boemerang

Givers april 2019: Boemerang april

Beste givers,
Een nieuwe maand is aangebroken, dus hebben we opnieuw een fantastisch programma voor jullie in elkaar gestoken!

Zondag 7 april - Geen vergadering

Dit weekend is alle leiding samen op weekend om nog eens na te denken over de rest van het jaar en de kampen. Het is dus geen vergadering, maar jullie kunnen deze maand starten met eens goed uit te slapen!Zondag 14 april - Andreas-scheert-zijn-baard-vergadering - 9u30 tot 12u15

Welpen april 2019: BOEMERANG APRIL

Beste Welpjes,

Daar is het dan, de maand april en wie april zegt, zegt natuurlijk Pasen. Dat betekent natuurlijk dat jullie je buikje goed gaan rond eten met al die chocolade paaseieren, maar daarnaast zijn er in april ook nog die kei leuke vergaderingen.

Zondag 7 april - Geen vergadering

Dit weekend gaat de leiding, samen met de leiding van de andere takken, nog eens samen zitten om eens goed na te denken over het komende jaar. Hierdoor is er dus geen vergadering en kunnen jullie nog eens goed uitslapen.

Jonggivers april 2019: BOEMERANG APRIL

Dankzij die goeie oude klimaatopwarming wordt het hopelijk weer wat warmer. Goed weer of slecht weer, wij gaan door!

Deze maand een zeer rustig begin, om af te sluiten met een spetterend weekend.

Zondag 7 april: Geen vergadering

Met spijt in het hart verlaten wij jullie dit weekend om met de hele leidingsploeg naar onbekende oorden te trekken om allerlei belangrijke dingen te bespreken. Niet getreurd, volgende vergadering staan wij weer klaar.

Kapoenen april 2019: Kapoenen april 2019

Zondag 07.04.19

Omdat alle leiding druk in de weer is met het laatste deel van het scoutsjaar te plannen zal de vergadering met zeer veel spijt in ons hartje niet door gaan. MAAAR dit wordt zeker en vast goed gemaakt tijdens de volgende vergaderingen van april !!

Zondag 14.04.19