Boemerang

Kapoenen maart 2019: Boemerang maart

Zondag 3 maart (9u30 - 12u15): Bosspel

Hoe kunnen we maart beter beginnen dan een superleuk bosspel? Wij weten het: met een nog leuker bosspel, dus we zien jullie zondag 3 maart voor een nog leuker dan leuk bosspel!

Zondag 10 maart (9u30 - 12u15): Verassingsvergadering

Deze zondagvoormiddag wordt 1 groot misterie. We voorzien een verrassingsvergadering!

Zondag 17 maart: GROEPPSWEEKEND

Welpen maart 2019: BOEMERANG MAART

Beste welpen,

Het is weer zo ver. De lente begint. Hierbij komen er spijtig genoeg ook wel veel regenbuien. Kijk dus goed of je een regenjas moet meenemen! 

Zondag 3 maart - Carnavalsvergadering - 9u30u tot 12u15

Na deze dag begint de vastenperiode. Je kan dus voor de laatste keer sterk onbijten en daarna naar de scouts om een spel te spelen! 

Zondag 10 maart - Zwemmen in Beveren - 10u00 tot 12u30

Givers maart 2019: BOEMERANG GIVERS MAART

GIVERS MAART 2019: BOEMERANG MAART


Lieve kinders in deze barre tijden van manifeste leugens, klimaatmarsen en het overstromen van de zeeën proberen we jullie zwaar leven wat te verlichten met het schitterende programma van komende maand. De maand maart, ook wel gekend als de lente- of guldenmaand en vernoemd naar de Romeinse god van de Oorlog, Mars. Lees snel verder om te zien wat we voor jullie in petto hebben.

Jonggivers maart 2019: Boemerang Maart

Eindelijk kunnen we het zeggen. Gedaan met die schrille wintertemperaturen en die donkere dagen. De prachtige lente is in zicht. Tijd om op het dak te gaan zitten en een brochetteje te eten, maar wel vegetarisch hé, want ik eet geen vlees. Ook deze maand zijn er leuke vergaderingen te beleven en wij zien jullie weer graag komen! We houden het voor de verandering eens mysterieus, dus als je écht wil weten wat we gaan doen... dan moet je gewoon komen!

Zondag 3 maart: naamloos 001 (9u30 - 12u15)

wij zijn vaak mysterieus hé?