Boemerang

Kapoenen januari 2019: Boemerang januari

We vliegen er dit jaar weer keihard in en maken van 2019 een waanzinnig gek en lollig kapoenenjaar! Welke maand is er eerst aan de beurt? Klopt! het koele en gladde januari. 

Zaterdag 5 januari - Drie koningen zingen / Nieuwjaarsreceptie - 17u30 tot 19u30

De eerste vergadering van het nieuwe jaar is natuurlijk een traditionele drie-koningen-vergadering! Verkleed je allemaal als koning of koninging en warm je zangstem al op want wij gaan de hele avond aan huis zingen voor een centje! Iedereen wordt aan het lokaal verwacht in kledij om 17u30. 

Welpen januari 2019: Januari 2019

Liefste schatjes van patatjes,

Wat hebben we jullie gemist tijdens de vakantie! Wij wensen jullie nog allemaal een mega cool en fantastisch nieuwjaar!!! Na de gezellige feestdagen is de leiding er helemaal klaar voor om er weer in te vliegen, jullie ook? Jammer genoeg hebben wij examens deze maand maar wij maken graag nog een gaatje vrij voor onze lieve welpjes!

 

Zaterdag 5 januari, Driekoningen,17u30 -19u30

Givers januari 2019: BOEMERANG JANUARI

Beste givers,

Zoals jullie al wel zullen weten, heeft de leiding tijdens januari zware examens. Dit maakt dat we geen vergaderingen kunnen houden………………..

 

PRANK!!!!

We kennen onze prioriteiten wel hoor! Tuurlijk verkiezen wij jullie boven onze examens. Daarom hebben we enkele zéér leuke activiteiten voor jullie gepland.

 

4/1 – Discoschaatsen - 20-22u 

Jonggivers januari 2019: Januari

Afbeeldingsresultaat voor koud

Ook al is het koud en donker buiten, de scouts gaat door! Om januari dragelijker te maken voorzien we enkele hartverwarmende vergaderingen. Jullie examens zijn gedaan, het nieuwe jaar is gestart, dus hier gaan we dan:

Zaterdag 5 januari: Filmvergadering (18u00 - 20u00) + Nieuwjaarsreceptie (20u00 - ..u..)