Boemerang

Welpen december 2018: BOEMERANG DECEMBER

Allerleukste welpen, de maand november zit er spijtig genoeg weer al op. Het was weeral een topmaand met onder andere ons mega, leuk, fantastisch weekend. Maaaar niet getreurd want december staat voor de deur. Eeeeen aan wat denken we dan? CADEAUTJESSSSS! Niet alleen zal (hopelijk) de goedheilige man bij jullie thuis iets komen brengen maar ook kerstmis komt eraan. Een maand dus om van te smullen!

Zaterdag 1 december, 18u30 – 20u30

Kapoenen december 2018: December

Hallo allerliefste kapoentjes,

de leukste maand van het jaar komt er weer aan, DECEMBER!! De maand van Sinterklaas, de kerstman en het einde van 2018. Een maand vol cadeautjes en hier nog een cadeautje voor jullie, de boemerang:

Zaterdag 1 december:  Sinterklaasvergadering 18u00 - 20u00

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan…

Givers december 2018: December

Beste,

  

2/12 – Claim the Climate - geen vergadering (crying emoji)

Vandaag trekt de volledige leidingsploeg naar Brussel om daar te gaan protesteren ten voordele van het klimaat! Daarom zal er dus jammer genoeg geen vergadering plaatsvinden deze week.

We nodigen jullie wel graag uit om samen met jullie ouders met ons mee te gaan! Om 10u50 kan je ons vinden aan Berchem station, voor meer info: http://scouts4811.be/nieuwsbrief/claim-climate

 

Jonggivers december 2018: Boemerang december

Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride
In a one-horse open sleigh, 
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way,
Oh what fun it is to ride
In a one-horse open sleigh.

 HO HO HO!

In de maand november, waar we zowel geweldige vergaderingen als een super-mega tof weekend hebben gehad waar we elkaar beter hebben leren kennen, is het nu tijd voor december!