Boemerang

Givers oktober 2018: Oktober 2018

Wel wel het was me wat die overgang, we verloren een paar mensen uit de givertak maar daardoor is eer plaats gemaakt voor een nieuwe groep geweldige kids. Zo gaat dat ook met jullie leiding (die er btw echt heel veel zin in hebben dit jaar). Na deze overgang gaat natuurlijk ook het nieuwe scoutsjaar van start. Dit zal pas van start gaan in oktober en niet in september om dat alle leiding nog een weekendje nodig heeft om alles op een rijtje te zetten en het komende jaar te plannen. Maar alez genoeg gezeverT we zullen er eens aan beginnen.

Kapoenen oktober 2018: Boemerang Oktober

Hallo allerliefste kapoentjes! Dit is de eerste boemerang van het jaar en het beloofd alvast een knotsgekke supertoffe maand oktober te worden vol met allerlei gekke spelletjes!

Zondag 7 Oktober - Kennismakingsvergadering - 9u30 tot 12u15

Welpen oktober 2018: Oktober

Coucou beste welpen :)

Wij staan te popelen om er samen met jullie een topjaar van te maken! Hieronder vinden jullie de planning van oktober, maak je maar klaar voor leuke spellen, activiteiten en vergaderingen vol plezier.

 

30 september – Geen vergadering

Na de overgang heeft iedereen waarschijnlijk heel veel zin om er meteen in te vliegen… Spijtig genoeg is de leiding met z’n allen op weekend om voor jullie en de andere takken het jaar te plannen. Vanaf volgende week starten we met de knallende vergaderingen!!

 

Jonggivers oktober 2018: Boemerang Oktober

Hey hallo, jij daar... ja jij! Indien je een eerstestejaar bent => welkom bij de jonggivers! Indien je een 2dejaar bent => tof weerzien! Indien je een 3dejaar bent => coole gast. 

Het nieuwe jaar is geopend en dus zijn we weer klaar voor een hoop epische vergaderingen met jullie!!!

We vliegen er in, aardappel!

Zondag 7 oktober: VERGADERING No. 1 (9u30 tot 12u15)

Vergadering nummer 1. (Lekker mysterieus ofnie?)

Zaterdag 13 oktober: KENNISMAKINGSVERGADERING (18u00 tot 20u00)