Boemerang

Givers september 2018: SEIZOEN 10

Hey liefste giverlui het einde van het jaar is weer aangebroken :'^( en het school begint ook weer :'''''^(
Maar niet getreurd! er staat nog 1 maand(je) voor de deur!
Jammer genoeg heeft jullie leiding deze maand niet zo veel tijd aangezien sommigen herexamens hebben en anderen dan weer nog van hun laatste dagen vakantie gaan genieten in het buitenland.

Welpen september 2018: Boemerang September

Liefste welpen,

Wat is de zomer toch snel voorbijgevlogen! Het lijkt nog maar gisteren dat we op kamp onze avonturen in Mytria aan het beleven waren. Hopelijk hebben jullie nog goed van jullie vakantie kunnen genieten! Veel ijsjes gegeten? Spelletjes gespeeld? Reizen gemaakt? Andere zomerpret? De leiding heeft jullie natuurlijk superhard gemist en kan niet wachten om jullie terug te zien. Voor de laatste maand van dit scoutsjaar, hebben we nog twee fantastische vergaderingen in elkaar gestoken!

 

Zondag 2 september – geen vergadering 

Kapoenen september 2018: Afscheidsboemerang

Wel hier zijn we weer, voor een laatste keer..

De afgelopen twee maanden waren enorm raar voor ons. Na het kamp kwamen we thuis en plots was het muisstil... Geen Kapoenen die lachend om ons heen liepen en brullend de bossen tegemoet gingen, niemand die met handen vol aarde aan tafel zat, niemand om het avondlied mee te zingen. 

Kortom, het was veel te rustig en we staan te popelen om jullie allemaal terug te zien want wij hebben niet één, ook geen twee, maar wel DRIE vergaderingen klaar staan om ons jaar mee af te sluiten!!!

Jonggivers september 2018: Boemerang September

Dag gastjes,

Wat was het weer fantastisch hé... We hebben elkaar allemaal weer beter leren kennen en ons echt rot geamuseerd, vooral op kamp. 

Jammer genoeg komt er een einde aan elk mooi liedje en zullen we deze maand in schoonheid eindigen met nog 2 supertoffe vergaderingen. 

Hopelijk zijn jullie er allemaal weer bij ❤️ 

(LAAT OP TIJD WETEN OF JE KOMT OF NIET!)

Zondag 2 september: Zwemvergadering (9u45 - 12u30)