Boemerang

Jonggivers april 2018: Boemerang April

Yeeees, het is april en dat betekent dat we allemaal heel veel chocolat gaan eten door de Paasdagen! 

Nee nee mopje. Dit betekent wel dat er maar 2 bijeenkomsten zijn deze maand, want voor de rest is het paasvakantie. Yes => RUST!

Je zal deze maand misschien minder plezier beleven, maar het kamp komt in aantocht en dus moeten wij er voor zorgen dat dit kamp echt gewoon het ziekste-chillste-mega-beste-grootste-nooit-te-vergetenste-kamp wordt van jullie leven... en dus goed wordt voorbereid ;) HINT HINT

De droge opsomming voor deze maand:

Givers april 2018: seizoen 7

April, niet zo maar een maand neen neen in deze maand is Jezus verezen en dat vieren we allemaal met onze blijde vrienden en familieleden maar dat betekent ook dat we elkaar niet zo veel gaan zien deze maand :’^( maar dat maken we het laatste weekend wel goed met een bangelijk weekend om al die gemiste zondagen in te halen :^)

 

Seizoen 7 aflevering 1 – zondag 1 april – GEEN VERGADERING

Kapoenen april 2018: Boemerang april 2018

Liefste kapoentjes,

het is zo ver, de leukste maand van het jaar, de maand waar iedereen op gewacht heeft: april! De maand waarin we paaseitjes rapen, Rikki jarig is, waarin we twee weken niet naar school moeten, de zon weer volop begint te schijnen en we veel aprilgrappen kunnen uithalen met onze broers en zussen!

Zondag 1 april 2018:

Omdat het Pasen en 1 april is is het vandaag geen vergadering. Vandaag gaan we allemaal uitslapen en veel chocolade eten! Vergeet vooral geen grapjes uit te halen met jullie familie! 

Welpen april 2018: Boemerang

Heeey allerliefste welpen,

Nu de lente in het land is, de dagen terug langer worden en de vogeltjes terug beginnen fluiten, is het tijd om te genieten van julllie welverdiende vakantie! Samen paaseitjes zoeken, met vriendjes spelen en lekker lang uitslapen, dat kan allemaal!! Helaas wilt dit ik zeggen dat er een tijdje geen vergaderingen zijn :(, maar geen paniek, we zijn er snel terug met een SUPERDELUXE/FANTASTISCH/KEICOOL WEEKEND!!! Jippie!!

Zondag 1 april - Geen vergadering