Boemerang

Givers oktober 2017: seizoen 1 - oktober 2017

Dag beste givertjes, ik weet niet of jullie het al weten maar sinds de overgang is er een nieuwe superformiweldigeindefantacolosachtige tv serie begonnen.

klein weetje! De eerste vergadering gaat jammer genoeg niet doorgaan omdat jullie lieve leiding op weekend zijn.

seizoen 1 - aflevering 1 (8 oktober 2017, 9u30 - 12u15)

Kapoenen oktober 2017: Boemerang oktober

Heyhey lieve kapoenen!

Hier zijn we dan, eindelijk een nieuw jaar, vol avontuur, gekke verhalen, en een nog gekkere nieuwe leidingsploeg! Ik denk dat iedereen er serieus veel zin in heeft, dus laten we maar ineens beginnen met de planning van oktober.

Zondag 1 oktober – geen vergadering

Welpen oktober 2017: Boemerang Oktober

Hey liefste Welpen!

Het nieuwe jaar begint met een vliegende start na de overgang. Wij zijn allemaal benieuwd naar wat de nieuwe lading welpen allemaal kan en zelfs de oudere welpen zullen hun nieuwe leiding ook nog moeten leren kennen. Maar geen schrik of verlegenheid, met alle fantastische vergaderingen en weekends wordt het een topjaar!

Allemaal erbij zijn is de boodschap, zo maak je nieuwe vrienden en maakt het nooit uit in welk nest je terecht komt. Lees hieronder snel verder!

 

1 Oktober – Geen vergadering  

Jonggivers oktober 2017: BOEMERANG OKTOBER

Dag lieve jonggivertjes


Bij het schrijven van deze boemerang weten jullie nog niet wie dat jullie nieuwe leiding is, Spannend!
Om dit te ontdekken moet je op de overgang zijn. We kunnen nog niet veel verklappen maar wel dat we er ontzettend veel goesting in hebben. We kunnen niet wachten om jullie allemaal te leren kennen!


Hoewel de leiding verandert blijven er nog steeds enkele regels, een daarvan is het dragen van PERFECT uniform tijdens de vergaderingen! (das, hemd én scoutsbroek)