Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

2e tankweekend

26 Apr tot 28 Apr

Kamp

1 Jul tot 10 Jul

Belofteweekend

9 Nov tot 11 Nov

Welpen oktober 2018: Otober

Coucou beste welpen :)

Wij staan te popelen om er samen met jullie een topjaar van te maken! Hieronder vinden jullie de planning van oktober, maak je maar klaar voor leuke spellen, activiteiten en vergaderingen vol plezier.

30 september – Geen vergadering

Na de overgang heeft iedereen waarschijnlijk heel veel zin om er meteen in te vliegen… Spijtig genoeg is de leiding met z’n allen op weekend om voor jullie en de andere takken het jaar te plannen. Vanaf volgende week starten we met de knallende vergaderingen!!

Welpen september 2018: Boemerang September

Liefste welpen,

Wat is de zomer toch snel voorbijgevlogen! Het lijkt nog maar gisteren dat we op kamp onze avonturen in Mytria aan het beleven waren. Hopelijk hebben jullie nog goed van jullie vakantie kunnen genieten! Veel ijsjes gegeten? Spelletjes gespeeld? Reizen gemaakt? Andere zomerpret? De leiding heeft jullie natuurlijk superhard gemist en kan niet wachten om jullie terug te zien. Voor de laatste maand van dit scoutsjaar, hebben we nog twee fantastische vergaderingen in elkaar gestoken!

Zondag 2 september – geen vergadering

Welpen juni 2018: Boemerang juni

Allerliefste welpies,

Wij zijn een beetje droevig want het jaar is alweer bijna om maaaaaar gelukkig moet het beste nog komen: ons super kamp!

Maar voor we daaraan beginnen, willen we jullie nog een grave maand juni bezorgen.

Zaterdag 2 juni, 18u30-20u30
Aangezien de leiding druk in de weer is met hun examens, plannen we nog eens een filmvergadering. Jullie kunnen deze mee vorm geven door jullie lievelingsfilms mee te nemen. Wij kijken er al naar uit om lekker knus met jullie onder een dekentje te kruipen!

Welpen mei 2018: Boemerang

Hey beste welpen,

Een nieuwe maand is bijna daar dus hebben we weer een boemerang klaar! Hopelijk hebben jullie genoten van ons fantastisch F.C. De Kampioenenweekend!

April was een korte scoutsmaand dus moeten we wat inhalen en daarom zal er nu elke zondag een nieuwe vergadering zijn!

Zondag 6 mei – Fotovergadering – 9u30 tot 12u15

Welpen april 2018: Boemerang

Heeey allerliefste welpen,

Nu de lente in het land is, de dagen terug langer worden en de vogeltjes terug beginnen fluiten, is het tijd om te genieten van julllie welverdiende vakantie! Samen paaseitjes zoeken, met vriendjes spelen en lekker lang uitslapen, dat kan allemaal!! Helaas wilt dit ik zeggen dat er een tijdje geen vergaderingen zijn :(, maar geen paniek, we zijn er snel terug met een SUPERDELUXE/FANTASTISCH/KEICOOL WEEKEND!!! Jippie!!

Zondag 1 april - Geen vergadering

Welpen maart 2018: Boemerang

Allerliefste welpjes, na een fantastisch groepsweekend heeft jullie leiding ontzettend veel zin om jullie vier topvergaderingen te bezorgen in de maand maart! De lente komt eraan dus hopelijk komt de zon elke zondag piepen!

Zondag 4 maart - Bosspel - 9u30 tot 12u15

Welpen februari 2018: Boemerang

Hey liefste/tofste/mooiste/gekste welpen!

Kunnen jullie het geloven? Het is alweer de tweede maand van dit nieuwe jaar! Nu de examens van de leiding eindelijk gedaan zijn, kunnen we er weer kei hard voor gaan! Deze maand geldt spreekwoord “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” extra hard! De jins komen ons namelijk een hele maand vergezellen zodat ze de sfeer van “leiding zijn” al eens kunnen opsnuiven als voorbereiding op volgend jaar.

04/02 - Schaatsen - 9u30 tot 12u