Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Welpen december 2018: BOEMERANG DECEMBER

Allerleukste welpen, de maand november zit er spijtig genoeg weer al op. Het was weeral een topmaand met onder andere ons mega, leuk, fantastisch weekend. Maaaar niet getreurd want december staat voor de deur. Eeeeen aan wat denken we dan? CADEAUTJESSSSS! Niet alleen zal (hopelijk) de goedheilige man bij jullie thuis iets komen brengen maar ook kerstmis komt eraan. Een maand dus om van te smullen!

Zaterdag 1 december, 18u30 – 20u30

2e welpenweekend

26 Apr tot 28 Apr

Welpen november 2018: November

Aaaah november is daar! De blaadjes kleuren oranje-rood, dekentjes worden uit de kast gehaald, kaarsjes en openhaarden worden aangestoken, … Kortom, november is de gezelligste maand van het jaar! De nesten zijn verdeeld, nieuwe vriendschappen zijn gesmeed, volgens mij is er weinig dat er nog kan mislopen in dit jaar!

4 november – Het-kleine-en-gezellige-herfstspel – 9u30 tot 12u15

2e takweekend

26 Apr tot 28 Apr

Kamp

1 Jul tot 10 Jul

Belofteweekend

9 Nov tot 11 Nov

Welpen oktober 2018: Oktober

Coucou beste welpen :)

Wij staan te popelen om er samen met jullie een topjaar van te maken! Hieronder vinden jullie de planning van oktober, maak je maar klaar voor leuke spellen, activiteiten en vergaderingen vol plezier.

30 september – Geen vergadering

Na de overgang heeft iedereen waarschijnlijk heel veel zin om er meteen in te vliegen… Spijtig genoeg is de leiding met z’n allen op weekend om voor jullie en de andere takken het jaar te plannen. Vanaf volgende week starten we met de knallende vergaderingen!!

Welpen september 2018: Boemerang September

Liefste welpen,

Wat is de zomer toch snel voorbijgevlogen! Het lijkt nog maar gisteren dat we op kamp onze avonturen in Mytria aan het beleven waren. Hopelijk hebben jullie nog goed van jullie vakantie kunnen genieten! Veel ijsjes gegeten? Spelletjes gespeeld? Reizen gemaakt? Andere zomerpret? De leiding heeft jullie natuurlijk superhard gemist en kan niet wachten om jullie terug te zien. Voor de laatste maand van dit scoutsjaar, hebben we nog twee fantastische vergaderingen in elkaar gestoken!

Zondag 2 september – geen vergadering

Welpen juni 2018: Boemerang juni

Allerliefste welpies,

Wij zijn een beetje droevig want het jaar is alweer bijna om maaaaaar gelukkig moet het beste nog komen: ons super kamp!

Maar voor we daaraan beginnen, willen we jullie nog een grave maand juni bezorgen.

Zaterdag 2 juni, 18u30-20u30
Aangezien de leiding druk in de weer is met hun examens, plannen we nog eens een filmvergadering. Jullie kunnen deze mee vorm geven door jullie lievelingsfilms mee te nemen. Wij kijken er al naar uit om lekker knus met jullie onder een dekentje te kruipen!

Welpen mei 2018: Boemerang

Hey beste welpen,

Een nieuwe maand is bijna daar dus hebben we weer een boemerang klaar! Hopelijk hebben jullie genoten van ons fantastisch F.C. De Kampioenenweekend!

April was een korte scoutsmaand dus moeten we wat inhalen en daarom zal er nu elke zondag een nieuwe vergadering zijn!

Zondag 6 mei – Fotovergadering – 9u30 tot 12u15